goedstof productie

ontdek je zielstalenten

Het inspirerende Talentenspel geeft zicht op je talenten en de rode draad van jouw leven. Ga je mee op een verrassende ontdekkingstocht? Misschien staat er nog een talent in een hoekje te verstoffen! Tijd om zichtbaar te worden! En wíe staat er aan het roer in jouw leven?!

Anne Rodenburg


‘het zal je werkelijk verwonderen welke talenten je hebt, die je zelf nog niet ontdekt had’

Stel je voor, … op een dag krijg je een verrassingscadeau: het is de uitnodiging om jouw leven zonder enige remming vorm te geven, precies zoals jíj dat wenst. Stel je voor, … dat je jouw wonderschone talenten ten volle kan inzetten, zodat je vanuit rust en kalmte stralend jouw bijdrage kunt leveren, precies zoals het jou past. Stel je voor, … dat je de rode draad van jouw leven ziet, zodat je een bedding hebt van waaruit jíj je leven vormgeeft. Wie zou dat niet willen?! Het enige dat je hoeft te doen, is je te verbinden met jouw mooie talenten die verankerd liggen in je Zelf!

Tijdens deze Goedstof productie helpt haptotherapeut en stress & burn-out coach Anne Rodenburg je je op een speelse manier bewust te worden van een aantal talenten. Je zult onvermoede talenten in jezelf ontdekken waarvan je de waarde nog niet kende! Het Talentenspel inspireert en helpt je hobbels op je levenspad met een kwinkslag te pareren. Het helpt je om een stip op de horizon te zetten die richting geeft, zodat je met plezier nieuwe stappen gaat zetten.

Het Talentenspel werkt met tachtig archetypische talenten die in alle culturen terugkomen. Het spel maakt de verhoudingen tussen je talenten duidelijk aan de hand van de levensboom en geeft zicht op je levensmissie. Je krijgt een inkijk in het spel en kunt de diepe uitwerking van het spel ervaren. Deze kennismakingsworkshop inspireert tot het inzetten van jouw onvermoede talenten!

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Anne Rodenburg
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)