professional

Alexandra Anglès-Isern

bewustzijnscoach | auteur | nine star ki

‘stap in je zachtheid; het is veilig om die te onderzoeken’
Alexandra Anglès-Isern

Authentiek, autodidact en autonoom. Dat is Alexandra Anglès Isern in een notendop. Een geboren verbinder die op intuïtieve wijze haar kennis en helende kwaliteiten inzet om mensen bij zichzelf te laten thuiskomen.

Met haar aardende energie helpt ze je te zakken in je lijf, tot rust te komen en je veilig genoeg te voelen om die dingen (eindelijk) uit te kunnen spreken die gezegd willen worden. Door die erkenning kun je gaan loslaten en helen wat vast zat in je systeem.

Als bewustzijnscoach en auteur begeleidt ze mensen door jeugdtrauma, vorige levens en familiethema’s waardoor er meer en meer ruimte ontstaat voor eigen (spirituele) talenten. “Je mag weer voelen, vertrouwen, verbinden en creëren.” Hiermee helpt ze je te herinneren wie jij daadwerkelijk in de basis bent. Voorbij het geprogrammeerde systeem en vrij van alle emotionele ballast, zodat je je ware essentie kunt leven.

In haar coaching ligt de focus alleen op jou. Jij bent namelijk degene die al die facetten bij elkaar brengt. Door te focussen op jou, zal een rimpeleffect ontstaan in je omgeving.

‘spread your Lightseeds with love’

producties