professional

Anne de Bruijn

systemisch coach | facilitator | motivator

‘in a gentle way you can shake the world’ ― Mahatma Gandhi
Anne de Bruijn

Als Brabants meisje is Anne verhuisd naar Weert voor de liefde, maar inmiddels heeft ze deze stad ook in haar hart gesloten en geniet ze van het leven samen met haar lief John en hun drie zonen (Jonas, Morris & Viggo). Gastvrijheid, zorgzaamheid en levenslust zijn voor haar een natuurlijk gegeven.

Wanneer ze in 2012 haar carrière als HR & projectmanager in het bankwezen achter zich laat, ontstaat ruimte voor een andere invulling van haar moederschap en voor projecten als zelfstandig ondernemer (Door-Anne). Projecten waarin bewustwording over dat wat nodig is centraal staat en dat vervolgens samen te organiseren en faciliteren. Onder meer door mensen en kansen in de markt aan elkaar te verbinden en daar waar nodig te spiegelen en te begeleiden.

In 2015 komt er een nieuw avontuur bij wanneer ze samen met John in het hart van de stad een horecazaak begint. Ze hebben de wens om met stadscafé en evenementenlocatie de SooS een bruisende plek voor levensgenieters en ondernemende mensen te zijn, een plek voor ontmoeting, inspiratie en genieten. Ook Goedstof heeft hier haar thuis.

Voor haar persoonlijk is Goedstof in 2016 geboren uit de behoefte om zichzelf te voeden en gelijkgestemden te ontmoeten. Ze wil mensen die vol vanuit het hart willen leven en hun volle potentie willen bereiken samenbrengen door goede stof. Elkaar informeren, motiveren en wakker maken, samen moed oefenen; uiteraard met ruimte voor (Brabantse) gezelligheid en interactie.

Anne gaat in alles wat ze doet pragmatisch te werk, is doortastend en eerlijk. Vanuit haar sterke intuïtie zet ze zichzelf graag in als bouwer, conciërge, marktmeester en coach. Soms in de letterlijke zin (bij een verbouwing of kapotte ketel), maar vooral in figuurlijke zin. Dit door haar collega’s en cliënten te ondersteunen bij het overzien en inzien van stappen die gezet mogen worden.

Haar grootste kracht ligt in het creëren van nieuwe inzichten of vernieuwende initiatieven. Van niets iets opbouwen, zien wat de ander nodig heeft en dat zichtbaar maken. De magie van systemisch en energetisch werken heeft daarbij haar voorkeur. Hoewel dit haar met de paplepel is ingegeven, blijft het haar verwonderen hoeveel moois hierdoor aan het licht komt en getransformeerd wordt. Het liefst werkt ze vanuit deze verwondering, samen onderzoeken wat er speelt en wat nodig is om te komen tot dat wat voor nodig is in het moment. Dat kan een opstelling zijn, een visualisatie, een sparringsessie, energetisch werk, meditatie of ademhalingsoefening. Elke ronde van Goedstof is het mogelijk om aan te sluiten bij een workshop van haar.

‘identify your problems, but give your power and energy to solutions’ ― Tony Robbins