professional

Annelies Aarts

sensual coach | womb keeper | massagetherapeut

‘if any thing is sacred, the human body is sacred’ – Walt Whitman
Annelies Aarts

Annelies, geboren en getogen in Budel, is vrouw, soul sister, vriendin en moeder van een volwassen dochter en zoon. Vanuit diverse administratieve banen gaat ze in 2005 volledig haar hart volgen. Met een eigen praktijk. In eerste instanties gericht op massages, nu vooral op het ondersteunen van vrouwen (en mannen) om – in een veilige bedding – hun diepste verlangens, behoeftes en grenzen te ontdekken. In alles wat zij doet, eert ze ’the sacred sensuality’. Omdat ze is opgegroeid in een tijd, waarin vrouwen niet openlijk konden genieten van hun vrouwelijkheid, heeft dit haar bijzondere aandacht.

Ze helpt mensen meer in contact te komen met het lichaam, zodat de verbinding met de zachte, vrouwelijke levensenergie (weer) volop kan stromen. Door volledig aanwezig te zijn en mensen met aandacht aan te raken, inspireert ze mensen om ‘in touch’ te zijn met met hun essentie, met de onuitputtelijke bron van onvoorwaardelijke liefde. Als Womb Keeper en vanuit haar eigen levenservaring organiseert ze activiteiten, ook rondom sensualiteit. Daarnaast geeft ze nog met heel veel liefde massages en koestersessies. Telkens voelt ze daarbij tevens meer verdieping in zichzelf en zoveel dankbaarheid dat ze dit mag doen.

Ze deelt graag met mensen waarom het zo belangrijk is om in contact te staan met jezelf, met je lichaam, met alles wat daar aanwezig is. Zachtheid en kwetsbaarheid en ook je krachtige bekken power; het mag er allemaal zijn. Vooral The Rite of the Womb, een eeuwenoud vrouwenritueel, vindt ze een prachtig geschenk. Ze begeleidt dit uiterst lieve, zachte ritueel, dat je herboren laat worden in kracht, schoonheid en integriteit. In alle zachtheid wordt de natuurlijke balans hersteld, waardoor je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer volop kan stromen.

‘a touch of tenderness…’

producties