productie

bloemlezing

‘let a little sparkle of Happy-nez into your life’
Na een bloemlezing zal een bloem nooit meer gewoon een bloem zijn; de kleur, de stengel, bladeren en vorm hebben jou namelijk iets te vertellen. Aan de hand van intuïtief gekozen bloemen ontvang je bijzondere boodschappen.

Patricia Maessen

In een kleine, veilige setting neemt Patricia Maessen – na een korte geleide meditatie – een voor een de bloemen uit de vaas. Ze voelt feilloos aan als deze voor jou bestemd is en, terwijl ze de bloem beschrijft, vertelt ze je waar je op dit moment staat, welke tendensen in je leven spelen en waaraan je best wat meer aandacht mag schenken. Vaak blijft de boodschap niet beperkt tot één bloem en wordt het verhaal compleet gemaakt met meerdere bloemen.

Een enkele keer dient zich spontaan een bericht aan van een overleden dierbare. Ongeacht of dit gebeurt, herkent iedere deelnemer zich in het verhaal wat Patricia (Psycho Energetische Therapeut)  vertelt. De bloem staat symbool voor jouw energie en daarmee ook jouw groei, jouw talenten en de fase waarin je je nu bevindt. Hierin komt ook aan bod wat je nu nodig hebt. Een bloemlezing is een mooi reflectiemoment, verrassend en treffend. Je leert waar eventuele blokkades zitten die opgeheven mogen worden en waar je kansen en mogelijkheden liggen die je nu aan mag gaan.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar