sessie

coachsessie

‘emotion is energy in motion’ ― Peter McWilliams

Anne de Bruijn

Ervaar je dat je nog niet volledig in staat bent om vrijuit levenskeuzes te maken? Speelt telkens nog een innerlijk proces of patroon op, waar je helderheid en grip op wil krijgen? Of wil je op zoek naar wat diep in jou schreeuwt om aandacht en om geleefd te worden? Tijdens een coachsessie duik je onder begeleiding van Anne meteen de diepte in. Doel is om aan te kijken wat jou in de weg staat om meer vitaliteit, meer bedding, rust, vrede en overvloed te ervaren.

Tijdens een coachsessie gaat Anne pragmatisch te werk. Ze werkt met dat wat zich aandient en haalt de urgentie naar de oppervlakte. Dit doet ze in een natuurlijke beweging in tune met de magie van systemisch en energetisch werken.

waarom een sessie met Anne?

Ze werkt vanuit verwondering en onderzoekt samen met jou je hindernissen en hulpbronnen, zodat er ruimte ontstaat in je hart en jij jouw eigen plek beter kan innemen. Een sparringsessie, een visualisatie, een opstelling, energetisch werk, meditatie of ademhalingsoefening? De invulling van de sessie wordt samen bepaald aan de hand van dat wat zich aandient. Ze laat je waarnemen wat mogelijk is èn wat er ook is.

door wie

Anne de Bruijn

investering

€ 90,-

waar

in overleg te bepalen