productie

creatieve verdieping

zondag

6 oktober
‘creativiteit is het doorbreken van vaste patronen om op een andere manier naar dingen te kijken’ – Edward de Bono
Het grootste kunstwerk ben jij als mens; een kunstwerk dat je zelf maakt en in wezen al oorspronkelijk bent. Het is er voor jou! Geef jezelf de ruimte om daar echt van te genieten.

Hanneke Hoens

Creatieve inzichten kunnen gesloten deuren op een kier zetten. Ontwikkeling in je eigen zijn stimuleren. Tijdens deze productie van vitaliteitscoach Hanneke Hoens, gespecialiseerd in het coachen van sensitieve mensen, geef je vorm aan een vraag die je bezighoudt of een thema waaraan je wilt werken. Op een creatieve manier. In een kleine groep ga je aan de slag om meer van jezelf te verkennen. Door bijvoorbeeld te tekenen, te schilderen, te kleien of zelfs te beeldhouwen.

Het leuke van creatieve verdieping is dat je niet ‘mooi’ hoeft te kunnen tekenen of boetseren. Je laat je intuïtie het werk doen. Dat is altijd mooi! De antwoorden op je vragen, de thema’s die je leven beheersen: ze zitten in jezelf. Door open en creatief te werken, maak je deze los en geef je ze gestalte, zodat je – samen of alleen – ernaar kan kijken en erover kan praten.

Creatief werken levert de volgende bonussen op: 

  • je ontwikkelt je intuïtieve gaven
  • je wordt zekerder van jezelf
  • je leert functioneren vanuit je eigen kracht, in het hier en nu
  • je leert op een speelse, beweeglijke en creatieve manier contact te maken met dat wat je aan inzicht nodig hebt op dit moment
  • je laat meer je gevoel en minder (alleen) je hoofd spreken
  • je leert dat het fijn is om jezelf te laten zien
  • je krijgt een positieve kijk op wie je bent, wat je wilt en wat je kunt
 •  

Het mooie van deze creatieve werkvorm is, dat vooraf niet te bedenken of aan te geven is, wat eruit gehaald kan worden. Telkens als je iets creëert, krijg je de smaak van het leven te pakken.

wanneer

6 oktober
10.00 – 12.30u
(inloop v.a. 9.45u)

investering

€ 45,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert

Creatieve verdieping

Betaalmethode*