productie

de boodschap van je kind

‘voor kinderen van alle leeftijden, omdat er altijd verbinding is’
Leer het gedrag en de klachten van je kind beter begrijpen en ervaar het spiegelende vermogen hiervan. Aan de hand van de Presentchildmethode® wordt uitgelegd hoe je de boodschap van je kind beter kunt begrijpen.

Grietje Voeten

Vraag jij je wel eens af waarom bepaald gedrag van je kind jou zo raakt? En heeft je partner hier bijvoorbeeld minder last van? Dit is je kans om de boodschap te leren begrijpen… Leer luisteren naar wat je kind je te vertellen heeft over jouw leven. Een heerlijke avond, waarna je jezelf én je kind met andere ogen kunt bekijken!

Tijdens deze inspirerende, interactieve avond wordt duidelijk dat kinderen zich net zo hard inzetten voor jouw levensgeluk, als jij dat doet voor hen. Als jij als ouder weer bij je innerlijke kracht en ware vrijheidsgevoel komt, verloopt het opvoedproces veel soepeler, dan nu soms het geval is.

Veel kinderen hebben last van de stress en drukte die hun ouder(s) ervaren. Zij kunnen niet anders dan dit te uiten en doen dit dan ook volop. Ook zij moeten soms impopulaire maatregelen treffen om ons te leren inzien hoe wij ons gedragen. Hun mogelijkheden om dit te doen zijn gedrag, lichaamstaal en lichaamsfuncties. Kinderen hebben een duidelijke boodschap voor ons en voor hun pedagogisch medewerkers. Voel jij je ook geraakt door het gedrag van een kind? Dan is dit je kans om de boodschap te leren begrijpen!

Holistisch coach en bewustzijnstrainer Grietje Voeten heeft een eigen praktijk in Ospel. Vanaf jonge leeftijd onderzoekt ze al de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel, haar eerste energetische opleidingen volgt ze op veertienjarige leeftijd. Inmiddels heeft ze meerdere ‘wonderen’ mee mogen maken en deelt graag de ins & outs van hoe te spelen met het leven.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar