productie

bewust aantrekken

‘meer ontspanning, meer levensgeluk, plezier en voldoening’
Geef handvatten aan je hartenwensen. Want als je eenmaal snapt hoe je zelf kunt zorgen voor meer levensgeluk, gezondheid en welzijn in jouw leven, neem je nooit meer met minder genoegen!

Grietje Voeten

In het leven heerst een natuurlijke wet van aantrekkingskracht, waarvan we allemaal – bewust of onbewust – gebruik maken. Het leven luistert altijd naar je, maar vaak hebben we niet eens in de gaten hoe we ons leven aansturen. Terwijl, als we met deze door de natuur gegeven atoomkracht samenwerken en hem voor ons laten werken, bijzondere veranderingen plaats kunnen vinden. We kunnen zelf meer ontspanning, meer levensgeluk, plezier en voldoening creëren in het leven. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die op jou liggen te wachten.

Er wacht je een inspirerende presentatie, met praktische oefeningen en voldoende ruimte voor vragen en overleg. Door inzicht te krijgen in jouw structuur, krijg je inzicht in de manier van aantrekkingskracht in jouw leven. Op een speelse, plezierige manier leer je dit inzetten om je levensgeluk aan te wakkeren. Aan het einde van de avond kun je zelf heel praktisch aan de slag om de wet van aantrekkingskracht voor je te laten werken.

Holistisch coach en bewustzijnstrainer Grietje Voeten heeft een eigen praktijk in Ospel. Vanaf jonge leeftijd onderzoekt ze al de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel, haar eerste energetische opleidingen volgt ze op veertienjarige leeftijd. Inmiddels heeft ze meerdere ‘wonderen’ mee mogen maken en deelt graag de ins & outs van de wet van aantrekkingskracht.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar