professional

Delilah Verhoeven

transformatiecoach | quantum human design

‘Intimacy – Into Me I see’
Delilah Verhoeven

Van kleins af aan voelt Delilah Verhoeven al dat ze hier iets komt brengen, een missie heeft. In ieder mens ziet ze de verbinding met de bron, met de liefde. Nieuwsgierig naar de mens en zijn drijfveren en waarom vrede niet de status quo is op aarde, is ze op zoek gegaan, vooral in zichzelf. “Dat bracht mij al jong bij het leren en ervaren van astrologie, chakraleer, meditatie, antroposofie, psychologie, sociologie, boeddhisme, sjamanisme, tantra, human design, quantum wetenschap, co-creatie en quantum human design”, vertelt ze.

Altijd geïnteresseerd in het grote plaatje; de evolutie van de mensheid. Diep verbonden en in liefde met de planeet, de natuur en de mensen. “Zo heb ik veel reizen gemaakt met plantmedicijnen in de jungle van Peru en in Nederland. Om de diepte en de niet geziene lagen van mezelf en de mensheid te leren kennen en te ontdekken. De eenheid, het quantumveld, de pure liefde waar ik mee verbonden ben, sterker te ervaren in het dagelijkse leven.” Leren voelen in alle lagen van bewustzijn en de hogere intuïtie opnieuw leren vertrouwen. Dit was niet zo eenvoudig in een periode waarbij het ego hoogtij viert.

In haar plantenreizen mag ze veel licht brengen in de machtsstructuren die de mensheid gevangenhoudt. Vanuit haar missie van pionier en trailblazer heeft ze eerst trainingen en workshops gevolgd en daarna gegeven op het gebied van mindfulness, bewustwording, tantra, plantmedicijnen, holotropisch ademwerk en de zweethut.

In de loop van de tijd voelt ze zich steeds zuiverder afgestemd en resoneert steeds sterker met het human design systeem en later de quantum human design. Hiermee krijgt ze een tool in handen waarmee de overgang naar een nieuw tijdperk gemaakt kan worden. “Dat past uitstekend bij mijn missie om de transitie te ondersteunen. Inmiddels heb ik meer dan honderd designs geduid en telkens weer vallen zaken zo treffend op zijn plek en wordt de authentieke frequentie geactiveerd. Alsof het design, de blauwdruk, aangezet wordt.”

‘alles is al in mij – ik hoef het alleen maar te ont-dekken’