productie

emmett-4-humaan

woensdag

21 februari
‘touch comes before sight, before speech; it is the first language and the last, and it always tells the truth’
Een app open je met lichte druk op de juiste plek op het touchscreen. Zachte aanraking op gerichte punten is ook genoeg om een activatie tot stand te brengen in je lichaam, waardoor blokkades oplossen en de energie beter gaat stromen.

Sonja Janssen

Emmett-4-Humaan is een zachte, snelle, effectieve manier van ongemak behandelen met direct resultaat door ontspanning van het bindweefsel wat diep in het lichaam voelbaar kan zijn. De tools (moves genoemd) die je leert, zijn eenvoudig op jezelf en anderen toe te passen. Ze hebben zowel een corrigerende als preventieve werking.

Om dit voor jezelf goed te kunnen beoordelen, kun je deelnemen aan deze interactieve lezing over EMM-Tech training. Er is geen voorkennis nodig om dit te leren en je kunt het als zelfhulp gebruiken.

In de Goedstof productie Emmett-4-Humaan leert Sonja Janssen je aan de hand van deze methode hoe je je lichaam (of dat van een ander) snel weer in balans brengt. Een eerste kennismaking met de aanrakingsmethode, ontwikkeld door Ross Emmett, die zorgt voor ontspanning van spieren, verbeteren van actieve balans en veel meer.

Sonja heeft een eigen massagepraktijk met als specialisatie Emmett-4-Humaan. Zelf is ze volledig in de ban van deze wonderbaarlijke techniek. Ze geeft hier introductie dagworkshops over, is opleider voor de behandeling van paarden (Emmett-4-Horses), bezig met de specialisatie Emmett-4-Dogs en Yn Balans bonework voor mensen.

wanneer

21 februari (VOL)
19.00 – 21.30 u.
(inloop v.a. 18.45 u.)

investering

€ 15,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert