productie

encaustic art

‘zoek jezelf niet in de ogen van een ander, maar kijk in je binnenste en bewonder wat je daar ziet’
Op een creatieve manier diepzielduiken, dat is wat encaustic art is. Juist omdat je niet hoeft te kunnen tekenen, kan alles spontaan ontstaan. Je laat intuïtief een afbeelding ontstaan; fluisteringen uit het levenslied van de ziel. Samen met Liesbeth Vaes onderzoek je wat jouw soulwhisper bij je oproept en wat deze jou te vertellen heeft.

Liesbeth Vaes

Wil je in een klein groepje creatief aan de slag en tegelijkertijd ontdekken wat jouw ziel jou op deze avond wil toefluisteren? Dan is deze Goedstof productie voor jou bedoeld. Want, tijdens deze workshop gaan we samen op zoek naar inzichten. Met encaustic art ga je je eigen unieke soulwhisper maken met behulp van gekleurde was en een heet (strijk)ijzertje.

Liesbeth – een van zeven zussen, wat voor haar een magische gedachte is denkende aan de Pleiaden – heeft de nodige levenservaringen opgedaan. Mooie, maar ook verdrietige. In een tijd waarin onverwerkte rouw toch echt gezien wil worden, leert ze encaustic art kennen. “Voor mij een geweldig ondersteunende techniek gedurende mijn proces. Ik ben verliefd op deze manier van werken waarin ik mijn gevoel volledig kwijt kan. Niet alleen voor mezelf, maar ook om anderen iets te bieden.”

Haar soulwhispers zijn gebundeld in een set van 40 energetische inzichtkaarten (o.a. verkrijgbaar bij Bol.com). “Ze ontstaan vanuit liefde en verbinding, resulteren in liefdevolle creaties: spirituele en sprookjesachtige afbeeldingen in levendige, krachtige of juist zachte tedere kleuren. Samen met de bijbehorende boodschap mogen zij heling brengen en inzichten geven in een bewustwordingsproces.”

Samen met jou gaat Liesbeth kijken welke helpende hand je ziel op dit moment wilt aanreiken. Impulsief of aan de hand van een vraag die je hebt. De energie zal op deze avond een bron van inspiratie zijn. Omdat eigen inzichten en bewustwording belangrijk zijn, ga je voor jezelf noteren wat dit proces in je losmaakt. Vervolgens bespreken we de creaties in groepsverband. De ervaring leert dat dit delen vaak net zo waardevol is als de workshop zelf, omdat het prachtige inzichten kan brengen.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar