sessie

goedstofsessie

‘yesterday i was clever, so i wanted to change the world; today i am wise, so i am changing myself’ ― Rumi

Nicole Smolenaers & Anne de Bruijn

Anne en Nicole combineren hun persoonlijke liefde voor systemisch werk, tarot en coaching, zodat jij zicht krijgt op hoe factoren, patronen en triggers jou (onbewust) beïnvloeden. Dit resulteert in zelfreflectie en inzicht, waardoor je de negatieve impact kunt doorbreken. Wanneer onbewuste emoties, beschermings- of verdedigingsmechanismen aan het licht komen, kun je vanuit een breder perspectief naar het onderwerp, jezelf of je vraag kijken en dus in de toekomst anders reageren.

Gebruikmakend van de motivatie en de urgentie in het moment, zetten Anne en Nicole in een duosessie die instrumenten in waar de actuele situatie vraagt. Oordeelloos en liefdevol. De focus ligt op wat jij nu wil of mag aankijken, niet op periodiek (zelf)onderzoek. Hoewel deze sessie uiteraard ook perfect past binnen elk langdurig coachtraject.

waarom een duosessie?

Net als iedereen heb jij ook het vermogen om uitdagingen en moeilijkheden te overwinnen. Vaak biedt de veilige bedding net dat steuntje in de rug om door te pakken. De voorgehouden spiegel met de juiste, praktische aanpak en empathie zorgen voor de doorbraak, waardoor je jouw unieke kwaliteiten en hulpbronnen leert herkennen en gebruiken. Zo kun je heel doelgericht een bepaald probleem of obstakel (waar je steeds maar tegenaan loopt) uit de weg ruimen.

door wie

Nicole Smolenaers & Anne de Bruijn

investering

€ 125,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert