Goedstofsessies

“Goedstof staat voor de ruimte geven, zodat er ruimte kan ontstaan om te voelen en te zijn. Het maakt mijn wereld groter, in bewustzijn en in de kring mensen om me heen.”

– Madelein, februari 2024

‘as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same’ ― Nelson Mandela

Niemandsland, zo kan het aanvoelen wanneer je naar binnen kijkt, voelt dat het anders mag, maar nog niet volledig in staat bent om vrijuit (andere) levenskeuzes te maken. Wanneer telkens een innerlijk proces of patroon opspeelt of wanneer je voelt dat de zwaarte de overhand neemt, gun jezelf dan inzicht en licht. Ontmoet jezelf een moment onder begeleiding van Anne en/of Nicole. Wij zijn er om met je mee te kijken, mee te werken en te voelen in deze reis door het niemandsland.

De grote kracht van ons (Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers) is het samenspel; het intuïtief, feilloos anticiperen op elkaar en op wat zich binnen een setting aandient. Vanuit een natuurlijke flow, omdat we beiden kunnen vertrouwen op een goed gevulde rugzak aan kennis en ervaring. Omdat we beiden flink wat kilometers op de teller hebben staan, weten we dat toeval niet bestaat en dat alles omarmd mag worden. Zolang dit in een veilige bedding gebeurt, waarin iedereen mag zijn wie die is.

traject

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

€ 295,-

traject

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

€ 625,-

traject

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

€ 495,-

sessie

Anne de Bruijn

€ 90,-

sessie

Nicole Smolenaers

€ 75,-

sessie

Nicole Smolenaers & Anne de Bruijn

€ 125,-

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.