professional

Grietje Voeten

soulful bewustzijnstrainer | manifestatiecoach | auteur

‘een geluksgevoel delen is prachtig!’
Grietje Voeten

Via haar praktijk, via haar boek ’Spelen met het leven’ en via een internationaal meditatieplatform neemt Grietje Voeten mensen mee in het aanwakkeren van hun oneindige potentie. Ze maakt duidelijk hoe je jezelf bekrachtigt en meer kunt genieten van je welzijn. Hoe je klachten kunt voorkomen in plaats van symptomen te bestrijden. “Met veel liefde en plezier neem ik mensen op een holistische manier mee naar de meest optimale versie van zichzelf”, zegt ze. “Of je nu beperkingen op fysiek, relationeel, mentaal of energetische gebied ervaart, samen creëren we een nieuw gevoel van vrijheid in jouw leven. Want, iedereen verdient het om zich bewust te worden van de mogelijkheden die hij in zich draagt.”

Door inzicht te krijgen in jouw energetische, fysieke, emotionele en mentale structuur, krijg je inzicht in de manier waarop jij het leven (onbewust) aanspreekt. Grietje gelooft dat iedereen zijn eigen wereld creëert en leert mensen graag hoe je dat op een speelse, plezierige manier in kunt zetten om jouw levensgeluk aan te wakkeren.

Grietje is holistisch coach en bewustzijnstrainer, ze heeft een eigen praktijk in Ospel waar ze samen met drie dochters woont. Sinds haar kindertijd is ze enorm geïnteresseerd in de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel. Op jonge leeftijd begint ze deze interactie al te onderzoeken; haar eerste energetische opleidingen volgt ze op veertienjarige leeftijd! Inmiddels heeft Grietje meerdere ‘wonderen’ mee mogen maken en deelt graag de ins & outs over hoe te spelen met het leven.

‘creëer je eigen leven’

producties