productie

handlezen

‘you were given fingerprints no one else has, so you can leave an imprint no one else can’
Over de exacte herkomst van handlezen, oftewel chiromantie, is niet veel bekend. Feit is wel dat wereldwijd karaktereigenschappen en toekomsttendensen afgeleid worden uit lijnen en andere kenmerken van handen. Wil je weten welk lot in jouw handen ligt?

Ria Kessels

Handen zijn levende spiegels van je ziel. Ze tonen niet alleen je persoonlijkheid, behoeften en drijfveren, maar bewegen levenslang met jou mee. Wanneer jij van koers verandert, verandert ook de daarbij horende lijn in je hand.

Ervaren handlezer Ria Kessels bestudeert in een consult alle lijnen en tekens in je hand. Ze kijkt naar het huidpatroon, de handvorm en vingers. Hierdoor krijgt ze een beeld van je karakter, behoeftes en verlangen, talenten en je valkuilen. “Zo help ik iemand zichzelf beter te begrijpen. Dat geeft inzicht, waardoor je in staat bent om je gedrag of leefwijze in de gewenste richting te veranderen.”

In deze productie neemt ze ons een stukje mee in haar kennis. Ze geeft een korte uitleg over wat handlezen is, hoe lijnen ontstaan en kunnen veranderen. Vervolgens worden inktafdrukken van elkaars handen gemaakt. Onder begeleiding van Ria gaan we samen kijken wat in de handen te lezen is en gaan hier zelf ook mee aan de slag. Zo zullen we ervaren hoe de verschillen in de handen, de verschillen in de mensen laten zien.

Handlezen is een ware kunst. Deze eerste kennismaking geeft een globaal beeld over enkele belangrijke lijnen en kenmerken. Wellicht dat dit al een handje helpt om iets meer bewustzijn te creëren.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar