traject

hartstof

‘the very center of your heart is where life begins; the most beautiful place on earth’ ― Rumi

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

Hartkwaliteiten, zoals openheid, dankbaarheid, vergeving, compassie, zorgzaamheid, liefde en vooral vertrouwen, zijn essentieel voor een leven in overvloed. Leven vanuit zelfliefde, in verbinding met jezelf en al wat is. Dan ben je overal veilig, dan ben je altijd thuis.

waarom een HARTSTOF traject?

De (onbewuste) intentie achter jouw handelen bepaalt de energie die jij de wereld instuurt. Ieder gevoel heeft een bepaalde resonantie waarop jij je afstemt en waarnaar je hele lijf luistert. Het leven reageert vervolgens op dat wat jij uitzendt op (subtiel) gevoelsniveau. Daarmee is met een open, liefdevol hart het leven tegemoet te treden zo belangrijk. Zo kom je thuis bij jezelf en trekt dat aan wat jou het meest gelukkig maakt.

Dit is geen kwestie van het juiste knopje indrukken. Het is een ontdekkingsreis om echt te voelen, te ervaren en te zien wat jouw hart je te vertellen heeft. Een gevoel is een graadmeter, een aanwijzing over waar je je nog niet vrij voelt, waar je nog op oud zeer of conditioneringen stuit. De fluistering van je hart is sneller en sterker dan de rationele stem in je hoofd. En toch vraagt het oefening om echt te leren luisteren naar je het hart. Ritme en regelmaat helpen je hierbij. Dit traject houdt jou bij de les om jezelf de aandacht te geven die jij verdient.


Een Goedstoftraject is een individueel programma met persoonlijke begeleiding van zowel Anne als Nicole. In een tijdbestek van (ongeveer) 6 maanden ondersteunen wij jou in individuele sessies en in groepsverband om bewuster in het leven te staan. Met meer energie, meer focus, meer vertrouwen en meer zelfliefde. Naast onze expertise en (levens)ervaring, komen onze beider voorliefdes – systemisch werk en tarot – uiteraard aan bod om factoren en patronen die in de onderstroom aanwezig zijn, helder te krijgen. Deze instrumenten voor inzicht en zelfreflectie vormen een fantastisch tool voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij meer in je eigen kracht komt en kunt leven vanuit authenticiteit.

door wie

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

investering

€ 295,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
aparte ruimte bij de SooS
Markt 9, Weert