productie

hartstof

dinsdag

4 juni
‘when you live with an open heart, unexpected, joyful things happen’ ― Oprah Winfrey
Ondertussen heeft ook de wetenschap bewezen dat het beter is voor ons welzijn om vanuit het hart te leven, te voelen en te denken. Ja, het hart denkt en is enorm intelligent. Onbewust zet jij je hart continu in en het leven reageert op dat wat jij op (subtiel) gevoelsniveau uitzendt. De fluisteringen van je hart zijn de moeite waard om naar te luisteren, zeker wanneer je hoofd schreeuwt.

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

De (onbewuste) intentie achter jouw handelen bepaalt de energie die jij de wereld instuurt. Ieder gevoel heeft een bepaalde resonantie waarop jij je afstemt en waarnaar je hele lijf luistert. De wet van aantrekking versterkt alles: mensen, materie, gevoelens en situaties.

In deze productie gaan we hiermee aan de slag met behulp van o.a. meditaties, soundjourneys, affirmaties, (cacao)ceremonies en andere oefeningen. De intentie van een hartstof productie is iedere keer hetzelfde, de invulling verschilt per datum, omdat ook wij ons hart volgen. Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers begeleiden jou– soms met ondersteuning van andere professionals – om de moed te vinden om te voelen wie je bent en wat jij wil zijn. Laat je ware essentie in vol ornaat zien, zodat je overal en altijd je authentieke zelf kunt zijn en dat aantrekt wat jou het meest gelukkig maakt.

Je kunt ervoor kiezen om je hartkwaliteiten positief te gebruiken. Steeds opnieuw. Iedere dag. De kern gaat over (meer) aanwezig zijn vanuit zelfliefde, in verbinding met jezelf en al wat is; voor jezelf en de samenleving. Hartkwaliteiten, zoals openheid, dankbaarheid, vergeving, compassie, zorgzaamheid, liefde en vooral vertrouwen, zijn essentieel voor een leven in overvloed.

Omdat de fluisteringen van je hart sneller en sterker zijn dan de rationele stem in je hoofd, is het belangrijk om het leven met een open, liefdevol hart tegemoet te treden. In deze productie staat alles in het teken van het hart openen. Het vraagt om enige oefening om echt te voelen, te ervaren en te omarmen wat jouw hart je te vertellen heeft.

wanneer

4 juni
19.00 – 21.30 u.
(inloop v.a. 18.45 u.)

investering

€ 45,-

waar

de Entresol (via trap te bereiken)
de SooS
Markt 9, Weert

hartstof

Betaalmethode*