professional

Heidi van Kampen

outdoor coach | trainer

‘quit the bullshit, get into action and take control’
Heidi van Kampen

Een outdoor coach, die met haar gedrevenheid en enthousiasme graag grenzen verlegt. Niet zo vreemd dus dat deze ‘selfmade woman’ zich binnen de ICT sector van software ontwikkelaar ontpopt tot trainer en vervolgens leidinggevende.

“Uitdagend, confronterend en alles behalve ‘op een stoel zitten praten’ coaching”, zo omschrijft ze haar aanpak. Als kind is Heidi al gefascineerd door de connectie tussen de fysieke mogelijkheden van het menselijk lichaam en de mentale gesteldheid. Fysiek in beweging zijn, vaak gecombineerd met grenzen opzoeken en uit de comfortzone stappen, werkt voor haar vaak als mentale spiegel. ‘Oude patronen worden direct zichtbaar en inzichten maken uiteindelijk de gewenste verandering mogelijk.’

Een krachtige combinatie dus, tussen actief bezig zijn en mensen ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Met haar outdoor coaching heeft ze dan ook een duidelijke missie: mensen meer uit zichzelf en hun leven laten halen.

Heidi zet je fysiek en mentaal in beweging, waardoor je op een actieve, uitdagende en speelse manier de confrontatie aangaat met jezelf. Met als resultaat: waardevolle inzichten die je leven weer in beweging brengen!

‘doel is om mensen meer uit zichzelf en hun leven te laten halen’

producties