professional

Helena Struik

personal mentor | auteur | blueprint coach | akasha

‘de weg die ik heb afgelegd maakt dat ik, vanuit liefde en zonder oordeel, het aardse met het spirituele kan koppelen; altijd met een gezonde dosis humor’
Helena Struik

Met haar fijngevoeligheid, enthousiasme en brede kennis van methodes en coachtechnieken begeleidt Helena mensen (individueel en in groepsverband) op weg naar meer zelfinzicht en bewustwording. Doel is om jou volledig in je kracht te zetten en handvatten aan te reiken voor allerlei emotionele, spirituele of mentale vraagstukken.

Tijdens een sessie kunnen (onbewuste) stukken in alle vrijheid en openheid in het licht komen. Op een professionele en liefdevolle manier zorgt de Rotterdamse snel voor verdieping. “Ik doorzie patronen en maak vertaalslagen waardoor zowel lichte als zwaardere dilemma’s getransformeerd kunnen worden en je vanuit je diepste wezen jezelf kunt (gaan) manifesteren.”

Tijdens haar werkervaring als docent communicatie, trainer-coach re-integratie en procesbegeleider komen haar intuïtieve talenten en vaardigheden steeds meer naar de oppervlakte. Deze kwaliteiten ontwikkelt ze verder door cursussen, spirituele reizen en readingtrajecten. Zo reist ze in 2004 af naar Italië om zich bij de federatie gemeenschap Damanhur te verdiepen in het mediumschap en healing.

Energievelden spelen dan ook een essentiële rol in haar werk. Deze worden op verschillende manieren ingezet, afhankelijk van waar de situatie om vraagt. “Vooral de Akasha Kronieken zijn voor mij persoonlijk bijzonder. Ik zie – en voel – het als een van mijn taken om deze geweldige bron van informatie toegankelijk te maken voor iedereen.” Samen met Fred Teunissen heeft ze daarom in 2014 een praktisch werkboek geschreven: ‘Een hemels avontuur’. 

Maar Helena werkt onder meer ook met opstellingen, spiegelen, mudra’s en lichaamsgerichte oefeningen. Sinds 2020 organiseert ze met regelmaat middagen rondom mindset en spiritualiteit. Als coach en medium begeleidt ze mensen in het (her) verbinden met hun levensdoelen. “In deze spannende tijd die vaak het uiterste van je vergt, is het van groot belang dat je focus houdt op jouw eigen kern. Op jouw eigen doel en missie. Ik help jou om dat scherp te krijgen.”

‘het punt in de lucht of hemelse sfeer, als waarnemer direct boven jou, is enorm krachtig en behulpzaam in transformatieprocessen’

producties