productie

in transitie met jezelf

‘de wereld van nu vraagt om liefdevolle krachtige vrouwen, die zichzelf in hun unieke waarheid en openheid durven te laten zien en vrij willen zijn van diepe opgeslagen emoties en patronen’ ― Hermine Schoneveld
Vanuit een liefdevolle verbinding in Sacred Body Awakening, geven Karin en Linda samen een workshop(intro) en training waarbij ze hun intense ervaringen praktisch, veilig, liefdevol en licht met je willen delen op basis van integriteit.

Karin Beerens & Linda van den Boom

In alle vrouwen is mannelijke en vrouwelijke energie aanwezig. De kunst is om deze te integreren, zodat je in evenwicht bent en leeft vanuit je innerlijke kompas. Die ruimte ontstaat als je duidelijk en integer je grenzen voelt en aangeeft. Van hieruit zijn alle creaties mogelijk en deze manifesteren zich dan moeiteloos.

In de productie ‘in transitie met jezelf’ laten Karin en Linda je proeven hoe het is om je vrouwelijke energie te omarmen. Hoe voel je je werkelijk als vrouw en wat is voor jou belangrijk in je leven? Heb je echt contact met jezelf en je lichaam en/of wil je dit graag verruimen.

Het geeft rust in je hoofd als je aanwezig bent in je bekken en je buik. De stroom van prikkels en ervaringen hebben een plaats om te landen, waardoor je meer plezier en levenslust gaat ervaren.

Waar mag jij je oude vrouwelijke wijsheid weer herinneren. Hoe staan Lilith & Eve (twee archetypische oervrouwen) symbool voor de vrouwelijke krachten die door ons heen komen en hoe kun jij je eigenheid en vurige kracht innemen, met een open hart? Hoe ontmoet je jezelf en de ander? Dit ga je onder meer met eenvoudige oefeningen ervaren.

Gezamenlijk begeleiden Karin en Linda je graag op een reis naar binnen; op een manier en tempo, wat bij jou past en goed bij je voelt. Deze productie is een kennismaking met de lichaamsgerichte training Sacred Body Awakening.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar