professional

Anne Rodenburg

Anne Rodenburg


‘de weg naar een vreugdevolle en inspirerende toekomst vind je vanuit de vrede, rust en compassie van je diepste Zelf’

Ruim twintig jaar geleden merkt Anne dat haar werk in het bedrijfsleven op gespannen voet staat met haar leven als moeder van drie jonge meiden. Daarmee begint de zoektocht naar balans tussen werk en privé. Inmiddels weet ze dat die balans vraagt om het integreren van je eigen doelgerichte én verbindende energie op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel!

Ze volgt vanaf 2003 de opleiding tot haptotherapeut en heeft sinds 2008 daarin een eigen praktijk. Als haptotherapeut begeleidt Anne mensen om hun aandacht van het rationele in-het-hoofd-zitten naar hun gevoel te verleggen. Dit doet ze vanuit een basis van veiligheid en vertrouwen, zodat pijnlijke ervaringen verwerkt kunnen worden, en er ruimte en bewegingsvrijheid ontstaat voor de cliënt als mens. Verder biedt ze coachingstrajecten aan op het gebied van stress/burn-out, persoonlijk(e) groei en leiderschap. Daarin stemt ze haptonomische werkvormen af op de concrete werksituatie, in overleg tussen werknemer, werkgever en coach.

Het Talentenspel is voor haar de kers op de taart. Een methode die helpt je innerlijke talenten en levensmissie te ontdekken. Dat is niet ‘zomaar een spelletje’! Het is een ware reis van verwondering, plezier en inspiratie, normaliter verspreid over een aantal dagdelen, die je laat ervaren wie je ten diepste bent en waar jouw leven voor staat!

Persoonlijke ontwikkeling blijft Anne boeien: ze heeft ervaring met de Cursus in Wonderen, Vergevingscoaching en de Levensschouw van Willem Glaudemans. Ze beseft steeds meer het belang van verbindende en creërende, vrouwelijke energie voor onze samenleving, zoals dat lang geleden in matriarchale culturen vanzelfsprekend was. Haar diepste drijfveer is om een humorvolle gids in persoonlijke groei te zijn voor anderen.


‘als mens willen we het liefst helemaal onszelf kunnen zijn – in ons voelen, denken én handelen - het leven is een dans in autonomie en verbondenheid!’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)