professionals

Karin Beerens en Linda van den Boom

Karin Beerens en
Linda van den Boom


‘er is één bewustzijn en geen afscheiding, jij bent ik en ik ben jij’

Karin en Linda voelen met elkaar een liefdevolle verbinding in Sacred Body Awakening. Een diep verlangen van hen beiden wordt vervuld met het geven van deze training om vrouwen te begeleiden in de omarming van hun vrouwelijke energie en hun te ondersteunen dieper af te dalen in hun bekken en buik.

Het geeft rust in je hoofd als je aanwezig bent in je bekken en je buik. De stroom van prikkels en ervaringen hebben een plaats om te landen, waardoor je meer plezier en levenslust gaat ervaren. Je ontwikkelt meer vitaliteit en het vermogen om te genieten. Verkrampingen in je seksuele organen kunnen smelten en ontspannen. Als je lijf open en ontvankelijk is kun je de verfijnde, nieuwe energieën belichamen.

Als vrouw zijn is jouw lichaam en de seksuele/levensenergie buitengewoon belangrijk op jouw pad van ontwikkeling. 

Karin: "Mensen en het leven, maken mij altijd nieuwsgierig. Op dit moment is mijn leven gevuld met vreugde, het is rijker en voller geworden. Ik leer steeds van mijn eigen leven en dat van anderen.” Mede dankzij een lange staat van dienst binnen de gezondheidszorg beseft ze dat we als mens tussen hemel en aarde leven. Zelf legt ze uit dat het leven dóór haar heen wil, ervaren en gevoeld wil worden. Dit lukt haar door toe te staan en los te laten. Vanuit een diep vertrouwen dat er altijd het juiste aanwezig is voor haar in wat nodig is. “Ik heb opnieuw leren spelen, de humor weten te behouden, ben wijs geweest en vooral in liefde gebleven.”

Door lichaamswerk heeft ze de verbinding met haar lichaam en levensenergie hersteld. Hierdoor voelt ze zich vitaler en vrouwelijker dan ooit. Zachtheid en lief zijn, kunnen hierdoor transformeren naar zachte kracht. Deze bron-kracht als bedding zet ze graag in tijdens de workshops en medische QiGong lessen die ze geeft.

Linda: "Ik voel me vrouw, ik leef als vrouw, ik dans het leven als vrouw en voel hierbij veel dankbaarheid en liefde.” Door talloze opleidingen en ervaringen op het gebied van bewustzijn en lichaamswerk – Linda heeft meer dan 20 jaar ervaring als coach en trainer – is ze gaan inzien dat lichtheid, zachtheid, liefde en humor de basis vormen van een fijne verbinding met jezelf en anderen.

Als transvrouw heeft ze de mannelijke energie ervaren, de volledige transitie doorgemaakt en leeft ze nu de vrouwelijke energie. In alle vrouwen is het mannelijke en vrouwelijke deel aanwezig. De kunst is om deze te integreren, zodat je in evenwicht bent en leeft vanuit je innerlijke kompas. “Ik geniet zo van mezelf en mijn lichaam en deel dit graag met andere vrouwen, samen met Karin.”


‘leef in het nu vanuit dankbaarheid, eerlijkheid en integriteit’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)