productie

jij wonderbaarlijke vrouw

‘kom en ontmoet je innerlijke godinnen’
Als vrouw heb je vele aspecten in je. Je kunt wijs zijn, huiselijk, beschermend, zorgzaam, doortastend, maar ook speels, vrij en verleidend. Onze cultuur, omgeving en opvoeding hebben de wijze waarop je over jezelf denkt, je gedraagt en hierdoor ook je persoonlijkheid bepaald. Maar is dit daadwerkelijk wie je bent en wie je wilt zijn?

Marjon Bovens

In deze productie neemt Marjon Bovens (professionele plaaggeest, troubadour en mentor) je dolgraag, door middel van muziek, beeld en haar stem mee op reis naar Griekenland en haar Godinnen. Juist deze avond – de dag na paasmaandag – staan de wijze Athena, de zorgzame Demeter, de eigengereide Artemis, de gevoelige Persephone en de verleidelijke Aphrodite te popelen om zich aan je voor te stellen.

De godinnen delen graag hun kennis en wijsheid met je. Om vervolgens…… de godinnen in jou te ontmoeten. Ze zijn nieuwsgierig naar welke godin jij wel of misschien nog niet volledig leeft en willen je ondersteunen en begeleiden naar de her – ontdekking van haar. Dit alles teneinde jou in volle glorie te kunnen zien stralen.

Wil je verrast en verleid worden, een avond lachen en spelen met al je vermogens, kom dan naar deze heerlijke avond. Het belooft een avond te worden waarin we elkaar ondersteunen en ons samen bevrijden van datgene dat nog vrij kan worden. Zodat we elkaar nog meer versterken en bevestigen in ons wonderbaarlijke vrouw zijn!
Wat zou je nog meer over jezelf willen ontdekken en ontsluieren? Kun je je nog vrijer en blijer voelen? Jazeker! En dat is niet eens zo moeilijk. Het kan vol vreugde en plezier!

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar