sessie

tarotsessie

‘tarot helps us look within ourselves to understand our emotions, the reasoning behind our words and conduct, and the source of our conflicts’ ― Benebell Wen

Nicole Smolenaers

Wil je persoonlijk groeien, meer bewustwording stimuleren, maar weet je zelf niet goed waar te beginnen, dan biedt een tarotsessie een mooi startpunt. Aan de hand van de zogenoemde zigeunerlegging geven 21 tarotkaarten meer inzicht in je verleden, heden en toekomst. Het is géén toekomstvoorspelling, maar wel een kraakheldere spiegel op het moment dat de kaarten open en bloot voor je liggen. Een fantastisch instrument om jezelf en de processen waar je doorheen gaat beter te begrijpen en te doorgronden.

De eerste sessie geeft een kijkje in 7 levensgebieden: werk & opleiding, plannen & intenties, geluk & ongeluk, directe omgeving, liefde & erotiek, familie en tot slot je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit haar enorme kennis van de tarot en haar oprechte betrokkenheid heeft Nicole intuïtief snel de essentie te pakken. Ze legt vrijwel meteen verbanden tussen de diverse kaarten en thema’s, waardoor ze een effectieve bijdrage levert aan jouw bewustwordingsproces.

Nicole kent een heel scala aan tarotleggingen en werkt met meerdere kaartendecks tegelijk. Dit maakt iedere sessie anders, uniek. Dat wat in het moment nodig is voor jou, wordt helder en concreet uitgediept.

waarom een sessie met Nicole?

  • voor een mooi moment van zelfreflectie
  • voor een breder perspectief op kwesties
  • voor het onderzoeken van mogelijkheden
  • voor verrassende antwoorden
  • en
  • vooral de diepere lagen in jezelf te ontdekken

door wie

Nicole Smolenaers

investering

€ 75,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert