productie

landen in jezelf

‘everything you need is already within you’
Je adem is het leven, de manier om verbonden te zijn met jezelf. Vol in aandacht en in afstemming. Stil zijn en gewaarworden. In verbinding met je pure, eigen innerlijke kracht. In deze productie laat Susan Lenting je ervaren dat je in verbinding thuis bent.

Susan Lenting

Inzichten omzetten in kracht. Inzichten omzetten naar ’t dagelijks leven. Met inzichten jezelf laten groeien en met nieuwe inzichten zichtbaar zijn. Uiteindelijk is dat wat je wil, net als iedereen. Helaas kun je niet meteen het hoogste doel halen, maar je kunt wel bij het begin beginnen. Bij lekker landen in jezelf.

In een veilige bedding geeft Susan een korte yogasessie, zodat alles in jou mag gaan openen en stromen. Vanuit deze opening neemt ze je mee in een ontspannen houding. Deze krijgt een liefdevolle verdieping door diverse klanken, waaronder klankschalen, goshi s en de oceandrum Susan laat je dit alles ervaren in zowel de open ruimte als op je eigen lichaam (indien gewenst).

In feite is deze productie een zachte, uitgebreide landingsoefening om meer in verbinding te komen met jezelf. Alles wordt ondersteund door de aroma’s van essentiële oliën en in de eindontspanning ontvang je desgewenst nog een korte healing.

Het heerlijk avondje is gekomen, maar wel een avondje puur en alleen voor jou.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar