productie

lichaam als zielengids

‘always remember that your present situation is not your final destination’
We zijn allemaal vrouw, vriendin, collega, dochter en misschien zus of moeder. We leiden allemaal een rijk leven dat ons vormt. In het heden, maar ook in het (verre) verleden via familiethema’s. En ons lijf slaat alles op, moet alles verwerken. Het is dus zeker geen overbodige luxe om naar je lichaam te luisteren. Maar hoe doe je dat?

Marjon Bovens

In deze productie neemt Marjon Bovens (professionele plaaggeest, troubadour en mentor) je mee in haar levensverhaal. Een doorleefd verhaal over haar bewogen reis en de waardevolle inzichten die ze tot nog toe op deze weg heeft mogen ervaren. De verhalenverteller, gids en mentor in haar wil dit graag delen om anderen deelgenoot te maken van haar verkregen wijsheden.

“Jaren heb ik me niet thuis gevoeld, ik herkende me niet in de mensen om me heen en in mijn omgeving. Als gevolg hiervan ontwikkelde ik patronen die me lange tijd dienden, maar me op termijn vooral belemmerden”, vertelt ze openhartig. “Ik gaf geen gehoor aan mijn innerlijke stem. De innerlijke stem die aanvankelijk zacht naar me fluisterde. Waar ik niet naar luisterde totdat het leven en mijn lichaam ingreep.”

Als de zandkorreltjes van Klaas Vaak niet helpen om je wakker te schudden, worden het vanzelf kiezeltjes en uiteindelijk wellicht rotsblokken indien nodig. Ook Marjon wordt ernstig ziek en na wat worstelingen geeft ze zich over. De muren brokkelen af en tot haar grote verbazing schiet het leven zelf haar direct tot hulp.

“Door de mysterieschool die ik al enige jaren volgde en de vele liefdevolle mensen om me heen werd ik me diep – echt diep – bewust van wie ik ben en wie wij allen in ons wezen zijn. De talloze illusies, aannames en patronen die ik had kon ik hierdoor liefdevol aankijken om ze vervolgens moeiteloos te laten zijn.” Ze ervaart de wijsheid van haar lichaam en haar zelfhelend vermogen. Ze krijgt beter zicht op de wonderbaarlijke wereld om ons heen en hoe deze ons altijd onvoorwaardelijk wil steunen, wil dragen en helpen als wij ons hieraan overgeven.

Deze Goedstof avond staat in het teken van deze boodschap. Op haar eigen bevlogen wijze gaat Marjon hem ons laten ervaren. Door middel van het delen van haar inzichten en de wijsheden van de mysterieschool in combinatie met een geleide meditatie op het einde van de avond.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar