productie

Lichtstof

vrijdag

28 juni
‘as we work to create light for others, we naturally light our own way’ – Mary Anne Radmacher
Dit jaar sluiten we het seizoen niet af met een Goedstofdag maar met een groepsmeditatie. Vaak vragen we het universum om hulp. In het kader van wederkerigheid is het net zo belangrijk om het universum te voeden. Zo wordt de wisselwerking optimaal en blijft alles in juiste balans.

Anne de Bruijn, Nicole Smolenaers en Marjon Bovens

Na een fantastisch seizoen (nr. 7) vol goede stof vinden wij het vanzelfsprekend dat wij uit dankbaarheid het licht ook ’teruggeven’ aan het universum. De intentie is samen de wereld mooier maken.

Meester verhalenverteller, gids en mentor, Marjon Bovens, giet dat samen met Nicole en Anne graag in een meditatie. Samen brengen zij deze op een toegankelijke manier, zodat we het veld kunnen voeden met liefde en licht.

Er is geen manier die sneller, goedkoper en effectiever werkt om meer harmonie, flow en overvloed te manifesteren in onze directe omgeving en ver daarbuiten. Door terug te geven aan het veld lichten we het universum op. Dankzij het groepsverband versterken we dit effect natuurlijk, ook als je alleen op afstand erbij kunt zijn.

Iedereen is welkom om gratis deel te nemen aan deze groepsmeditatie. Aansluitend loopt de middag door in Goedstof vier(t)de vrijdag, waarin we samen het leven vieren en goede stof delen.

wanneer

28 juni
15.00 – 16.00u
(inloop v.a. 14.30u)

investering

gratis

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert

lichtstof