traject

lichtstof

‘to confront a person with their own shadow is to show them their own light’ ― Carl Gustav Jung

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

Bewust worden van wie je werkelijk in essentie bent, is geen kwestie van een knopje indrukken of een paar kwartjes laten vallen. Het is een ontdekkingsreis om echt te voelen, te ervaren en te zien waar jij jezelf (onbewust) nog blokkeert om volledig aanwezig te zijn vanuit jouw innerlijke kern. Door alles wat er is herhaaldelijk aan te kijken en de boodschappen die daaronder liggen te omarmen, maak je de weg naar persoonlijke ontwikkeling vrij. De weg waar jij in jouw licht staat.

waarom een LICHTSTOF traject?

De weg naar binnen – naar jouw essentie – is als een spier, die getraind mag worden met regelmatig onderzoeken, moed oefenen en de stilte opzoeken. Ritme en regelmaat helpen je hierbij. Dit traject houdt jou bij de les om jezelf de aandacht te geven die jij verdient.

  • intake met Anne of Nicole
  • (tarot)sessie van Nicole
  • coachsessie Anne
  • deelname productie systeemwijsheid (zie agenda)
  • deelname meditatie of wandeling (zie agenda)
  • deelname productie proeftuin (zie agenda)
  • deelname aan 2 producties in overleg (zie agenda)
  • afrondende sessie met Anne & Nicole

Een Goedstoftraject is een individueel programma met persoonlijke begeleiding van zowel Anne als Nicole. In een tijdbestek van (ongeveer) 6 maanden ondersteunen wij jou in individuele sessies en in groepsverband om bewuster in het leven te staan. Met meer energie, meer focus, meer vertrouwen en meer zelfliefde. Naast onze expertise en (levens)ervaring, komen onze beider voorliefdes – systemisch werk en tarot – uiteraard aan bod om factoren en patronen die in de onderstroom aanwezig zijn, helder te krijgen. Deze instrumenten voor inzicht en zelfreflectie vormen een fantastisch tool voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij meer in je eigen kracht komt en kunt leven vanuit authenticiteit.

door wie

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

investering

€ 495,-

waar

in overleg te bepalen