productie

liefdesles

‘it’s time to view life with a new lens’
In deze samenleving zijn we zo geconditioneerd om vanuit ratio, vanuit het hoofd, te leven. Als je meer vanuit je gevoel, je hart, aanwezig wil zijn en wil onderzoeken hoe dit precies werkt, biedt deze liefdesles van welzijnscoach en heart lady Dorrie Houtappels uitkomst. Je leert te luisteren naar je hart, de kennis van je hart op de voorgrond te laten treden en de kracht van gedachten in te zetten als instrument om dit weten uit te dragen.

Dorrie Houtappels

Tijdens alle jaren waarin Dorrie les heeft gegeven aan zowel kinderen als volwassenen, is haar duidelijk geworden dat je het beste iets kunt overdragen aan een ander als je het zelf hebt geleerd. Zelf hebt ervaren, beleefd én het zelf ook daadwerkelijk uitdraagt in je eigen leven. “Tijdens mijn periode als Qigong docent heb ik veel geleerd over hoe de mind werkt. Hoe je echt positief kunt denken, wat patronen zijn in je leven en hoe je deze zelf kunt veranderen om meer vrijheid in je bestaan te ervaren. Echter, wat mijn leven compleet heeft veranderd, is de les om te leven vanuit mijn hart.”

Ontdekken wat je hart voor wijsheid bevat, hoe je dit concreet kunt toepassen in je dagelijks leven en hoe je door het leven kunt gaan met je hart als beste raadgever; dat is werkelijk geweldig! Dat geeft je kracht.

Maar, er is nog een diepere laag die je kunt bereiken als je bewust met je hartkwaliteiten aan de slag gaat. Dan ga je ervaren dat je hart een verbinding legt met je ziel… dus, met wie je werkelijk bent. Dit resulteert in authenticiteit en in een compleet en vredig gevoel vanbinnen. Gun jezelf de liefde voor deze liefdesles en laat je verrassen door je eigen hart echt te mogen voelen.

In deze productie ga je een stukje theorie omzetten in praktijk en dus actief aan de slag om de kwaliteiten van jouw hart te begrijpen, zodat je deze in je leven kunt gaan toepassen. Vanaf dat moment is er helaas geen weg meer terug. Want, je hart leren kennen werkt aanstekelijk voor jezelf en voor andere mensen om je heen!

+ Na afloop ontvang je een video waarmee je thuis een praktijktraining kunt volgen om je hart verder te openen.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar