professional

Loes Meijer

holistisch & systemisch vrouwencoach | teacher

‘de krachtigste energiebron van een vrouw is haar vrouwelijke energie’
Loes Meijer

Loes Meijer houdt ervan om geïnspireerd te creëren, vanuit verbinding met haar intuïtie. En ze heeft het verlangen impact te maken op een betekenisvolle wereld, waarin vrouwen hun vrouwenkracht weer opeisen en belichamen.

Als klein meisje voelt ze zich al anders, maar ze leert dat ‘anders zijn’ niet oké is. Dus past ze zich aan, aan de verwachtingen van anderen. Waarvan ze gelooft dat het haar eigen verwachtingen zijn. Loes leeft het leven zoals ze denkt dat het hoort, maar blijft diep van binnen voelen dat dit niet klopt. Ze voelt zich vastgezet door overtuigingen en systemen, regels en afspraken.

Totdat ze op een punt komt waarin ze energetisch volledig is leeggelopen en fysieke, emotionele en mentale problemen ervaart. Een burn-out in de volksmond. Een spirituele versneller, volgens Loes. “Wat volgt is een intens mooie reis, waarin de ware potentie van mijn intuïtie tot volle ontwikkeling mocht komen. Voelen, weten, zien, met behulp van energie.”

Klaar met leven in de ratrace, altijd doorpakken en doorgaan, op pure wilskracht, leven vanuit het hoofd, naar verwachtingen en sociale regels, begint ze haar missie steeds meer vorm te geven: vrouwen inspireren hun vrouwenkracht weer te belichamen.

“Ik denk dat ik nog het meest een inspirerende creator ben. Coach is meer een vorm. Met mijn bedrijf, Bij Loes, help ik vrouwen zich weer te verbinden met hun vrouwelijke energie, zodat het leven zachter wordt en ruimte ontstaat om in de volledige vrouwenkracht en potentie te stappen. Het is tijd dat wij vrouwen deze kracht weer opeisen, vanuit zachte kracht.”

Loes vertrouwt daarbij vooral op de kracht van het energetisch veld en het lichaam. Energetisch, lichaams- en systemisch werk vormen daarom de basis van wat ze doet. Ze geeft individuele coaching, groepstrainingen, maakt podcasts, organiseert inspiratie-events en faciliteert vrouwencirkels. Alles vanuit vertrouwen, intuïtie en overgave. Autonoom, vrij en authentiek. In verbinding met de aarde en het universum. “Weer plezier maken, genieten in het nu, de ware kracht van vrouw zijn ervaren. Mildheid en compassie, je eigen waarheid spreken en je eigen stroom volgen. Dat is waar ik voor ga!”

‘heling vraagt om beweging, om insluiten en een benadering vanuit mildheid en overgave’