professional

Marielle Verbeek

colour coach | image professional | nlp

‘colours are the smiles of nature’
Marielle Verbeek

Haar hele leven lang is Marielle al geïnteresseerd in kleur; wat kleur met je doet en hoe mensen erop reageren. Als klein meisje maakt ze al combinaties met de lapje stof van haar moeder en later verbaast ze zich erover dat kleding grote invloed op je humeur kan hebben.

Nu, zoveel jaren later, vult ze haar dagen nog steeds met kleur. Na een opleiding kleuranalyse en stijladvies start ze haar bedrijf. In 2012 doet ze een cursus psychologie, twee jaar later gevolgd door de opleiding Colour Coach, over de psychologie van kleur. Door deze verdieping met de Colour Comfort Methode vallen veel stukjes op hun plaats. “Ik was altijd al bezig met kleuren, met hun betekenissen en eigenschappen. Maar ineens kreeg dat wat ik intuïtief begreep woorden. Ik kon eindelijk mijn gevoel helder aan anderen uitleggen. Ik begreep nu ook iemands weerstand tegen en voorkeur voor bepaalde kleuren.”

Tegenwoordig gebruikt Marielle haar passie voor kleur om mensen te laten groeien. Ze geeft inzicht in kleurkeuzes, helpt vrouwen aan een representatieve garderobe en traint mensen die kleuren kiezen voor een ander in de taal van kleur. Ze blijft zich verdiepen en ontwikkelen. Zo heeft ze inmiddels de opleiding Business NLP/hNLP Practitioner aan haar lijstje toegevoegd en verschijnt eind april haar eerste boek.

In de eerste jaren werkt ze naast haar eigen bedrijf Ziazan nog parttime. Sinds 2013 is ze fulltime werkzaam als Image Professional en sinds 2014 ook als Colour Coach bij Colour Comfort. Vanaf 2015 is zij daar tevens trainer. “Mijn taak in deze wereld is iedereen te laten kennismaken met de taal van kleur.”

‘kleur gaat direct naar je gevoel en laat je verstand verbluft achter’ – Anne Lies Smal

producties