professional

Marjon Bovens

professionele plaaggeest | healer | gids | mentor

‘ik gun jou gezondheid, alle geluk, vrijheid en levenslust’
Marjon Bovens

Ze is vrouw, moeder, oma, dochter, zus, vriendin én levenskunstenaar, onderzoeker, verhalenverteller, meditatiebegeleider en heler. Marjon Bovens is een vrouw met bezieling, een gids en een mentor. Ze is op een punt in haar leven, waar ze het meest geniet als ze anderen ziet stralen.

Geheel in lijn met vele generaties vrouwen voor haar, heeft ze als jong meisje niet geleerd dat intuïtie het belangrijkste instrument is, maar het zorgdragen voor een ander het hoogste goed. Braaf volgens dit patroon kiest Marjon daarom als jongvolwassene een beroep in de zorg (Cesartherapie).

Een kleine vijftien jaar geleden loopt ze vast in haar eigen patronen en gaat op zoek. “Die zoektocht bracht me naar het Midden-Oosten en langs vele wegen weer terug naar Limburg. Juist op de plek waar mijn wortels liggen, herontdekte ik mezelf en vond ik na lang zoeken de kracht van mijn verloren gegane vrouw-zijn terug.”

Ze beseft dat deze oude, innerlijke wijsheid en liefde niet alleen in haarzelf verloren is gegaan, maar ook in andere mannen, vrouwen en organisaties. Ze besluit haar persoonlijke ervaring te gaan delen, haar talenten en inmiddels uitgebreide kennis in te zetten om die vrouwelijke kracht weer in de moderne tijd te brengen. “Het is mijn persoonlijke missie geworden om zoveel mogelijk mensen en organisaties te helpen hun authentieke kracht te (her)ontdekken.”

Sinds 2016 werkt ze als mentor en gids, vanuit een veilige plek, een bedding waar mensen en organisaties thuis kunnen komen. Verder vertelt ze graag – en zeer onderhoudend – verhalen waarin ze spreekt over deze eeuwenoude verloren gegane vrouwelijke wijsheid.

Ze omschrijft zichzelf als een professionele plaaggeest, troubadour, gids naar gezondheid, vreugde, bezieling en levenskracht; een vrouw met talenten, kwetsbaarheden, kracht en gaven. Misschien is haar grootste kracht wel dat ze zich altijd volledig openstelt en alle tools inzet voor een ieder die dat vraagt. Ze is een inspiratiebron en betrokken coach op weg naar het vinden van balans, harmonie, geluk, zingeving en gezondheid.

‘ik ben een vrouw met een missie’