productie

matriX, rust en ruimte

‘alle gedoe tussen de oren de wereld uit’
Ontdek hoe je snel, effectief en blijvend een vol hoofd kunt opruimen en weer rust en ruimte ervaart. Je krijgt een tool in handen waar je levenslang plezier van hebt en die overal en altijd inzetbaar is.

Chrit Werdmölder-Smeets

Iedereen heeft wel eens last van stress, een overvol hoofd, slaapproblemen of zit even niet goed in z’n vel. Soms leiden onverwerkte emoties of spanningen tot disfunctioneren, psychosomatische klachten of in het ergste geval tot een burn-out.

Je hebt behoefte aan rust en ruimte om weer positief vooruit te kunnen kijken en heldere keuzes te maken. De ©MatriXmethode is een doelgerichte gesprekstechniek die intunet op jouw belevingsstrategie en deze neutraliseert. Dit geeft meteen rust, focus en overzicht. Zonder dat je inhoudelijk over je probleem of blokkade hoeft te vertellen. Het gaat namelijk niet om het aanpakken van de inhoud, maar van de strategie die de trigger in stand houdt.

Chrit Werdmölder-Smeets, die door pionier Ingrid Stoop getraind is in deze interventietechniek, helpt je in deze Goedstof productie het hoofd op te ruimen, nare ervaringen en gedachtes om te zetten. Ze leert je gebruik te maken van visualisatie- en gedachtekracht, waardoor alle stress en chaos, alle onderdrukte of onverwerkte emoties, inruilt voor inzicht, overzicht en ontspanning. Het hoofd inrichten op je eigen manier levert gegarandeerd meer zelfvertrouwen en levensvreugde op.

Het lijkt eenvoudig, maar het is verrassend effectief. Zelfs als MatriXpractitioner verbazen de resultaten Chrit nog dagelijks. De methode wordt op dit moment wetenschappelijk onderbouwd, zodat ook de reguliere hulpverlening deze methode meer en meer kan gaan inzetten.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar