productie

meditatieve ochtend

‘waar woorden tekortschieten spreekt de muziek’ – Hans Christian Anderson
Goedstof is een spirituele speeltuin, waarin gelijkgestemden samen delen, spelen, leren, ontdekken en onderzoeken. Op deze zondagochtend, zo tegen de afronding van het jaar, laat Sandra Keulen je ervaren wat de trillingen van klank met jou doen. Ze speelt daarvoor op de sjamanendrum, de handpan en geeft een begeleide meditatie. Het wordt een ochtend waarin jij even helemaal naar binnen mag keren.

Sandra Keulen

Kun je nog echt aanwezig zijn vanuit jouw ware essentie en erop vertrouwen dat de weg zich als vanzelf ontvouwt? Verlang je naar een veilige bedding, waarin je volledig mag zijn wie jij bent? Naar een geborgen plek waar je daadwerkelijk contact kunt maken met jouw hart? Even de verbinding voelen met jezelf? Reserveer dan jouw plekje voor deze meditatieve ochtend.

De handpan en sjamanendrum zijn bijzondere instrumenten die je meevoeren op een unieke reis. Jouw reis, binnenin jouw wereld. De warme, open persoonlijkheid van Sandra Keulen nodigt je uit om je te laten meenemen door de rustgevende, ontspannen en helende klanken. De geluidstrillingen omringen je en golven door je heen, waardoor iedere cel gaat resoneren. Dit resulteert in een diepe ontspanning van lichaam en geest. In een boost voor jouw energielevel!

De frequentie van de klanken verhoogt namelijk jouw energetische trilling, jouw energielevel. Vanuit dit level trek je dat aan wat resoneert met deze trilling (vibratie). Dit betekent niet dat je negatieve emoties of gedachten moet negeren of wegdrukken. Integendeel; durf ze te ervaren en te voelen, word je bewust dat je emoties kunt leren laten zijn en constructief kunt gebruiken om je bewustzijn te verhogen. Vanuit de meer positieve, hogere trillingsfrequenties trek je de meer gewenste situaties aan!

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar