productie

mij-zijn

‘put all your soul into it, play the way you feel’ – Chopin
Alles is energie. Het is overal om je heen, verdwijnt nooit en beïnvloedt ons allen. Gevoelige mensen pikken van alles om zich heen op, vaak zonder precies te weten wát ze precies voelen. Vervolgens gaat de reddersmodus aan, waardoor ze het willen oplossen voor anderen, wat veel energie kost. Tijd om deze vicieuze cirkel te gaan doorbreken!

Alexandra Anglès Isern

Deze productie is een combinatie van Nine Star Ki, individuele opstellingen, intuïtief voelen en lichaamswerk. Heel praktisch ga je voelen wat er in jouw energieveld zit, hoe het voelt om in je lijf te zitten, wat stroomt en wat stroomt niet, waar energie weglekt en waar je energie mag terughalen.

De intentie: ervaren hoe het voelt om verbonden te zijn met jouw natuurlijke energieveld. Waardoor je dus ook voelt waar het nog wringt in je persoonlijke ontwikkeling. Door je bewust te worden van wat je voelt, welk stuk daarin van jou is, leer je steeds zuiverdere keuzes te maken in je leven.

Deze productie is echt voor jou als je:

  • structureel tegen jezelf aanloopt in contacten met (een) ander(en)
    denk hierbij aan een (ex)partner, je kinderen, familie of op je werk
  • graag wil ervaren hoe jij voelt; jouw lijf, jouw basisenergie, jouw behoeftes en verlangens (en dus ook wat je daarvan weerhoudt)
  • (nog meer) liefde, vertrouwen en veiligheid wil toevoegen aan je systeem
  • onderscheid wil leren maken tussen wat jouw verantwoordelijkheid is en wat je aan de ander mag overlaten
  • al een tijdje voelt iets/iemand los te moeten (willen) laten


Alles met het doel om te ‘voelen hoe jij voelt’. Bewustzijnscoach en auteur Alexandra Anglès Isern houdt vast aan een bepaalde leidraad, maar zorgt dat daarbinnen alle ruimte is voor jou om je persoonlijke stuk te voelen. In haar degelijks leven begeleidt zij mensen door jeugdtrauma, vorige levens en familiethema’s waardoor ze in vrijheid hun (spirituele) talenten kunnen ontplooien.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar