productie

nine star ki

‘de magie zit in jezelf’
Wat als er een gebruiksaanwijzing bestaat, die duidelijkheid geeft over wie jij bent, over je kwaliteiten en hoe je deze kunt versterken? Zodra Alexandra Anglès Isern over Nine Star Ki begint in gesprek met anderen, hangen mensen aan haar lippen. Waarom? Omdat het zo ongelofelijk herkenbaar is en vanuit de kern verklaart wie je bent!

Alexandra Anglès Isern

Nine Star Ki is een eeuwenoude Chinese leer. Aan de hand van je geboortedatum bereken je welke van de elementen water, hout, aarde, metaal en vuur aan jou verbonden zijn. Elk element heeft zijn eigen kwaliteiten en uitdagingen en door je hiervan bewust te worden, begrijp je wat jou motiveert in het leven. Het helpt je begrijpen wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten, de voor jou optimale keuzes te maken en wat je helpt te ontspannen.

De elementen beïnvloeden elkaar, waardoor jouw elementen (kernenergie) effect heeft op die van de mensen om je heen en vice versa. Hierdoor ontdek je welke mensen je nodig hebt om mee te verbinden en je uit te dagen. Maar ook waarom je bij bepaalde mensen altijd een stroeve verbinding voelt en het bij anderen meteen heel vertrouwd voelt. Het kan de band met je kinderen partner, familie en vrienden een boost geven als jullie je bewust zijn van deze wisselwerking.

Op een dieper level helpt het je om je zelfvertrouwen en zelfliefde te vergroten. Als kind krijg je boodschappen van opvoeders (ouders, broers en zussen, leerkrachten en de maatschappij/ overheid) vanuit verschillende elementen. De onbewuste opvoeder projecteert zijn of haar behoeftes op jou. Als de behoeftes niet worden vervuld, ontstaat wrijving. Als kind wordt van je verwacht dat jij je aanpast aan die verwachtingen van opvoeders.

Hierdoor kan het zijn dat je wegdrijft van je eigen kernpotentie. Nine Star Ki helpt je herinneren wie je in je kern bent en welke talenten jij al van nature bij je draagt. Ook als je ze diep hebt weggestopt.

Het is tijd om JOU te zijn, met alles erop en eraan. Jezelf te omarmen, lief te hebben en de kracht die jij in je draagt te gaan gebruiken. Ben jij er klaar voor om jezelf terug te vinden?

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar