productie

ontmoeting met jezelf

‘de reis naar binnen leert je over jouw pad’
We krijgen allemaal het universele licht door ons heen, dat we kleuren met onze authentieke maar ook geconditioneerde filter. Hoe authentieker, hoe zuiverder. Met quantum human design kun je zien hoe jij dit licht filtert en vertaalt. Je krijgt zicht op ontwikkelthema’s en wat jouw bijdrage is aan deze wereld. Kijk! daar wordt transformatiecoach Delilah Verhoeven nou blij van en daarin wil ze je met hart en ziel ondersteunen.

Delilah Verhoeven

Om vanuit integriteit te leven en helder te weten welke keuzes te maken, is het nodig om trauma’s te helen en conditioneringen los te laten. Quantum human design is een instrument dat je door de overgangsfase van de transitie helpt te navigeren. Een chart (een soort blauwdruk) geeft inzicht in jouw systeem, waar je geconditioneerd bent en hoe je kunt deconditioneren.

Wanneer je jezelf leert kennen door je zo laag voor laag af te pellen, ga je (nog sterker) jouw waarde zien en voelen. Eigenliefde en zelfwaarde creëren de vruchtbare bodem voor meer vitaliteit, veerkracht en groei. Ze vormen de belangrijkste pijlers voor een gezonde vrije wereld. Een levenskrachtige en harmonieuze maatschappij die overvloedig is en duurzaam omgaat met zijn resources.

Deze productie is een ontmoeting met jezelf. Een eerste kennismaking. Jouw persoonlijke chart geeft een eerste aanzet om bepaalde punten uit te zuiveren en te vertalen in je dagelijkse praktijk. Je krijgt een (beter) globaal beeld van jezelf en een aantal handvaten om van angst naar authenticiteit te gaan. Om dichterbij jezelf te komen. Dit ga je in een aantal oefeningen ervaren.

Human Design – in 1987 ontstaan door een fusie van oude en nieuwe wetenschappen uit het oosten en westen – laat tevens zien dat iedereen van waarde is. We maken allemaal deel uit van het groter geheel, hebben daarin een belangrijk puzzelstukje bij te dragen.

Delilah ziet de mogelijkheden en voelt de potentie die we als mens hebben. “Ik ben hier om die in de mens te bekrachtigen, alsof ik van de toekomst ben en het allemaal al gezien heb waar we naartoe gaan. Ik wil mensen steunen in hun persoonlijk proces en meegeven dat ze goed op weg zijn.”

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar