productie

lente vrouwencirkel

maandag

13 mei
‘every woman who heals herself helps heal all the women who came before her and all those who will come after’ – Christiane Northrup
Wanneer vrouwen samenkomen in een veilige bedding, gebeurt er iets magisch. De verbinding die ontstaat is unaniem en staat in het teken van wederzijds begrip en respect. De natuurlijke selectie op de avond bepaalt de dynamiek en maakt iedere vrouwencirkel weer ontzettend bijzonder.

Anne de Bruijn & Nicole Smolenaers

Het principe van een vrouwencirkel – vrouwen die elkaar steunen, versterken en inspireren door zich met elkaar te verbinden – is zo oud als de mensheid. In ons drukke bestaan, waarin we van hot naar her rennen en duizenden ballen in de lucht houden, is het broodnodig je af en toe even te omringen met andere vrouwen. Even de bedding te voelen in de zachte, vrouwelijke, ontvankelijke energie.

Van oudsher is de vrouwencirkel een moment voor vrouwen om bewust bezig te zijn met hun cyclus, hun intuïtie en hun creativiteit. Ze luisteren naar elkaar, delen gedachten en frustraties en helpen elkaar; ze ontmoeten elkaar in het vrouw zijn. In al haar kwetsbaarheid en kracht. Helaas vergeten we tegenwoordig vaak hoe belangrijk het is om dit te eren en te voeden.

In deze lente vrouwencirkel nodigen Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers je uit om dit juist wel te doen. Heel bewust, samen met alle andere vrouwen in de cirkel. We accepteren elkaar volledig zoals we zijn, hebben geen oordeel, oplossing of advies. We vormen een cirkel van vrouwen, waarin alles mag zijn. Tijdens een cirkel hoef je niks; je hoeft niet te werken, te zorgen, er leuk uit te zien of door te gaan. Je hoeft alleen maar te zijn. Door samen te zijn ondersteunen we elkaar bij het helen van (oude) wonden en issues. En stimuleren we elkaar bij het volgen van (nieuwe) dromen, passies en talenten.

Maak kennis met ons en hoe het is om in een vrouwencirkel te zijn. Je bent welkom.

wanneer

13 mei
19.00 – 21.30 u.
(inloop v.a. 18.45 u.)

investering

€ 25,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert

lente vrouwencirkel 13-5-2024

Betaalmethode*