professional

Patricia Maessen

psycho energetisch therapeut | trainer

‘let a little sparkle of Happy-nez into your life’
Patricia Maessen

Patricia, getrouwd en moeder van twee, heeft een eigen praktijk aan huis in Egchel. Daar verzorgt ze als Psycho Energetische Therapeut onder meer consulten, cursussen en persoonlijke begeleidingstrajecten. Alles wat ze doet, doet ze om mensen te helpen stralen. ‘Let a little sparkle of Happy-nez into your life’, is niet zomaar haar slogan.

In haar jeugd is ze zich al bewust van haar hoogsensitiviteit, haar uitermate scherpe intuïtie en voelt ze zich vaak anders dan anderen. Helaas ervaart ze dit eerder als een last dan als een gave.
Na een aantal turbulente jaren, waarin ze veel ziek is, trekt ze zich meer en meer terug om haar eigen pad te volgen. Soms met behoorlijk wat omwegen, flinke uitdagingen en pittige zelfreflecties. 

Inmiddels heeft ze haar ‘gouden pad’ helder in het vizier en geleerd dat iedereen oké is zoals hij/zij is. “Iedereen is uniek, ik ook en al deze ervaringen zijn nodig geweest om me te helpen worden wie ik nu ben, zodat ik mijn kennis mag en kan inzetten om volwassenen en kinderen te begeleiden in de weg die zij mogen gaan.” 

Voor Goedstof geeft ze regelmatig bloemlezingen om je een stukje op weg te helpen door jou boodschappen te geven aan de hand van een bloem. 

‘een bloemlezing is een mooi reflectiemoment, verrassend en treffend’

producties