productie

proeftuin

zondag

9 juni
‘every single moment is a coincidence’ – Douglas Coupland
Goedstof is een spirituele speeltuin, ook voor Anne De Bruijn en Nicole Smolenaers, die samen altijd intuïtief anticiperen op wat zich binnen een setting aandient. Na ruim 7 jaar en talloze Goedstof producties, beseffen beiden heel goed dat toeval niet bestaat en dat alles omarmd mag worden. Zolang dit in een veilige bedding gebeurt, waarin iedereen mag zijn wie hij/zij is.

Anne de Bruijn

Een aantal zinnen die de initiatiefnemers van Goedstof regelmatig tegen elkaar uitspreken: “Wat zou liefde nu doen? Be the monk! Zoom out, zoom out, zoom out. Het enige wat we hoeven te doen, is ons openstellen en overgeven aan ons eigen hogere weten. Echt aanwezig zijn vanuit onze ware essentie en erop vertrouwen dat de weg zich als vanzelf ontvouwt.”

Deze avond staat in het teken van die vibe. Een avond om samen te spelen met energie en om in de vertraging te gaan, zodat we ons verbinden met wat is. Net zoals je een avond sporten kan plannen, mag je ook je rust en mediatieve momenten plannen. Even tijd nemen voor jezelf om uit te zoomen en daardoor juist dichter bij jezelf te komen.

De intentie van de proeftuin is altijd hetzelfde, de invulling iedere keer anders. Reserveer een moment me-time. Of gewoon omdat je wil reflecteren op bepaalde thema’s of patronen. Laten we dat op deze avond samen doen.

Je mag dat delen in de groep wat nodig is en waar jij je veilig bij voelt.
Vragen? Mail gerust voor meer info.

We ont-moeten je graag!

wanneer

09 juni
10.00 – 12.30 u.
(inloop v.a. 09.45 u.)

investering

€ 25,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert

proeftuin

Betaalmethode*