professional

Renny Jetten

medium | trance healing therapeut

‘de verandering, die je zoekt, zit altijd in jezelf’
Renny Jetten

Na bijna drie decennia als stukadoor werkzaam te zijn geweest, gooit Renny Jetten zijn leven over een andere boeg. Hij beseft dat hij dit fysiek zware werk niet tot zijn pensioengerechtigde leeftijd kan volhouden en dat er een andere levensvervulling voor in de plaats mag komen. De laatste jaren is hem opgevallen dat hij vooral genoot van het contact aan de keukentafel van de mensen, waar hij aan het werk was. Renny voelt daarbij ook vaak een aanwezigheid van een dierbare overledene. Dit zet hem aan het denken.

Geïnspireerd door deze ervaringen volgt hij de driejarige opleiding psycho-energetisch therapeut via de SIO (School voor Intuïtieve Ontwikkeling). “Daarna heb ik bij hetzelfde instituut de opleiding tot meditatietrainer gevolgd. Tussen de bedrijven door heb ik nog meerdere energetische cursussen, engelencursussen en de onlinejaartraining aan de I AM Academy gedaan”, somt hij kort op. “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen en het is dan ook mijn streven om hen, waar mogelijk, te helpen en te begeleiden op hun pad.”

Begin 2022 komt hij in aanraking met het fenomeen Mediumschap & Trance Healing. Dit maakt dusdanig indruk op hem, dat hij na iedere lesdag met veel kennis en een big smile op zijn gezicht thuiskomt. De levensinvulling waarnaar hij lange tijd zoekt, ontvouwt zich als vanzelf. “Vanaf 2023 mag ik mijn kennis gaan overdragen en geef ik les in de modules Mediumschap & Trance Healing I Basis®, Mediumschap & Trance Healing II Verdieping & Transformatie en Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap.”

Parallel daaraan hangt hij zijn stucspaan aan de wilgen en begint in Heythuysen zijn eigen energetische praktijk: Expression, de naam die hij in een van zijn dromen doorkreeg. “Expressie – uitdrukking (kunnen) geven aan wat in iemand leeft – dat hoop ik bij mijn cliënten te stimuleren. Samen met rust en bewustwording.”

Tijdens de Goedstof productie zal Renny een kijkje geven in de wereld van mediumschap, waarbij via een lichte trance de oorzaak van vaak jarenlang aanwezige klachten – al dan niet gelegen in dit leven – naar boven kan komen.

‘doe wat anders en maak je eigen leven leuker’

producties