professional

Riny Verstappen

vitaliteitscoach | nei therapeut

‘het begrip, het inzicht en de vrijgemaakte energie resulteren in een transformatieproces’
Riny Verstappen

Riny woont met haar man in Overasselt, maar heeft lange tijd in Weert gewoond en gewerkt. De zestigplus oude of jonge (het is maar hoe je het bekijkt) moeder en oma droomt ervan dat iedereen alles uit het leven kan halen, dat iedereen zijn ware potentie kan omarmen.

In 1982 studeert ze af als fysiotherapeut. Ze ontdekt al snel dat de oorzaak van veel klachten een emotionele mentale oorsprong heeft. Hierdoor verlegt ze haar aandacht van een puur fysieke naar een holistische oriëntatie, gericht op coaching en het zelfherstellend vermogen. Aan de hand van twee krachtige veranderingsinstrumenten, NEI (Neuro Emotionele Integratie) en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), probeert zij samen met de cliënt het verhaal achter een klacht bewust te laten worden. Vervolgens reikt ze hulpbronnen aan voor veranderingsprocessen. Ze stimuleert mensen tot een zoektocht naar hun ware zelf.

Haar wens is dat deze methode voor iedereen toegankelijk en inzetbaar wordt. Dit met het doel om zowel belemmerende overtuigingen als onverwerkte emoties los te laten en tevens inzicht te krijgen in de oorsprong. Zo kan de balans tussen verstand en gevoel herstellen, tussen bewust en onbewust gedrag, waardoor iemands potentieel volledig tot zijn beschikking komt.

Het begrip, het inzicht en de vrijgemaakte energie resulteren in een transformatieproces. Dit betreft een structurele verandering waardoor iemand beter in zijn vel zit.

‘zoveel kleine wondertjes, bewijs dat er zoveel meer is’