productie

rite of the womb

‘de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen, de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven’
Voel jij geen of minder verbinding met je creatiebron? Ben je al in verbinding en verlang je naar meer verdieping? Dan is de Rite of the Womb een prachtig geschenk aan jezelf.

Annelies Aarts

Annelies Aarts is Womb Keeper en inspireert vrouwen om meer in contact te komen met hun vrouwelijkheid. Ze leidt het eeuwenoude vrouwenritueel, dat je herboren laat worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn. In alles wat zij doet, eert ze ’the sacred sensuality’.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee. Daarnaast hebben we zelf kwetsuren opgelopen in dit leven, waardoor mogelijk je vrouwelijke kracht voor een (groot) deel verloren is gegaan.

Door de rite, een energieoverdracht, die zowel een heling als een blessing is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. Jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en veiligheid zal weer volop kunnen stromen.

De rite is voor alle vrouwen, met of zonder baarmoeder, met of zonder biologische kinderen, die wel of niet meer menstrueren. Alleen als je zwanger bent, kun je beter wachten tot na de geboorte van je kindje.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar