professional

Sandra Franssen

personal coach | blogger | zielstekenaar

‘een droom van een wereld waarin iedereen vanuit ware essentie het leven kan (be)leven’
Sandra Franssen

Jezelf zijn. Maar dan ook echt 100% jezelf zijn zoals je in ware essentie bent, dàt is geluk. Sandra Franssen, geboren en getogen in Limburg, zegt als klein meisje al vaak tegen haar moeder: “Mam, dich bis wiese bis!”, wat zoveel betekent als ‘je bent zoals je bent’ en dus ben je precies goed. De kleine, hoogsensitieve meid omarmt al dat besef, totdat het leven een draai maakt. Ze groeit op in een gescheiden gezin en wordt gepest op school. Deze akelige gebeurtenissen verwerkt en heelt ze door te tekenen.

Tegelijkertijd ontdekt ze dat er meer is dan de tastbare wereld. “Ik pikte de energie van andere mensen en de onzichtbare wereld steeds sneller op. In mijn puberteit leerde ik hiermee om te gaan door visualisaties, chakraleer, reiki en cursussen die mijn intuïtieve ontwikkeling bevorderden”, vertelt ze openhartig.

Op latere leeftijd kampt Sandra met een burn-out en wordt een aantal keer ernstig ziek. Ze raakt vervreemd van haar lijf en kruipt in haar hoofd. De opleiding Luisterkind en Body & Mind Language helpen haar weer terug te zakken in het lichaam. Door te tekenen heelt ze uiteindelijk weer deze heftige ervaringen.

En dit markeert het keerpunt, het moment waarop haar zielstekeningen ontstaan. Geheeld van alles wat is gebeurd en stevig staand in haar eigen kracht, brengt ze het medicijn van zielstekeningen de wereld in om ook anderen te ondersteunen. Op verzoek maakt ze tekeningen voor mensen en dit resulteert al snel in workshops. De cirkel wordt rond.

Samen met het motto ‘dich bis wiese bis’ vormen de zielstekeningen haar nieuwe krachtmantra, omdat ze onthullen wie je daadwerkelijk bent vanuit jouw puurste bewustzijn. Sandra begeleidt meer en meer mensen op weg naar meer acceptatie voor het lichaam, haar diepe wijsheid, symboliek en liefde. Ze coacht mensen van onzekerheid naar acceptatie en zelfbewustzijn, onder meer met het Mind Your Body Language Traject. Ze gaat het liefst samen op onderzoek uit, speurend naar verschillende inzichten waardoor de juiste aanpak als vanzelf ontstaat. “Niets is goed en niets is fout. Laten we samen zijn en op ontdekking gaan!”

‘ik werd opnieuw geboren toen mijn ziel en mijn lichaam elkaar liefkregen en een huwelijk aangingen’ – Kahlil Gibran

producties