professional

Sandra Keulen

handpanspeler | lomi lomi massagetherapeut | auteur

‘met liefde en aandacht wordt veel meer bereikt dan met onbegrip en haat’
Sandra Keulen

De eerste keer dat ze een handpan hoort, wordt Sandra Keulen diep in haar ziel geraakt. “Mijn hart begon te stralen en het gevoel van innerlijke vrede was immens groot. De trillingen die dit instrument uitzendt, zijn ontzettend voelbaar in onze energie. Er gaat een helende werking vanuit.”

De handpan is een uniek en veelzijdig instrument, gemaakt van metaal en voorzien van een scala aan noten (tonen) die met de handen kunnen worden bespeeld. Tijdens de handpanlessen en workshops die Sandra geeft, wil ze mensen bijbrengen hoe ze zelf hun energie kunnen verhogen. Hoe ze openheid, vreugde en liefde kunnen voelen in hun manier van spelen, zodat ze de juiste vibratie de wereld insturen.

Naast de handpanlessen, workshops en luisteravonden, die ze met de handpan geeft, deelt ze graag haar liefde door het geven van Lomi Lomi massages. “Dit is een traditionele sjamanistische massage, afkomstig is uit Hawaï. De massage bestaat uit lange, vloeiende, ritmische bewegingen waarbij de handen en onderarmen worden gebruikt. De liefdevolle energie die zo past bij deze massage is voelbaar in iedere cel van je lichaam en absoluut een echte hartopener.”

Ondanks de zachtheid waarmee de massage gegeven wordt, werkt deze diep door en dat stimuleert het gevoel van nieuwe levenskracht. Dit maakt het dat het niet alleen een fysieke, maar ook een spirituele ervaring geeft.

Sandra woont en werkt in Weert, is gelukkig getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. “Door mijn opleiding tot Lichtwerker heb ik geleerd hoe ik mijn energie bewust kan laten stralen en vanuit mijn hart kan leven. De opleiding heeft zoveel indruk op me gemaakt, dat deze me heeft geïnspireerd tot het schrijven van een boek: ‘Suus, een kind van de sterren’. Met de intentie om vanuit liefde en zachtheid meer bewustzijn bij jongeren te creëren.”

‘muziek is de moedertaal van het hart’ ― Ernst Hohenemster