productie

soul experience

‘geniet van een leven in welzijn, overvloed en stromende energie in alle aspecten van je leven’
Twee zussen, twee vriendinnen en twee disciplines die samenvallen om jou een wonderlijke innerlijke reis te laten ervaren. Een reis naar binnen waar je heel ontspannen verbinding kunt maken met jouw diepste en zuivere zelf. Eva en Grietje Voeten zijn dankbaar dat ze hun tools kunnen combineren om jou mee te nemen in deze bijzondere beleving van je eigen pure energie.

Grietje Voeten & Eva Voeten

Cacaoceremonies zijn al eeuwenoud. Ze gaan terug naar de Maya- en Azteekse tradities in Midden- en Zuid-Amerika, waar ze gebruikt worden voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden, voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding. Cacao is vooral een prachtige hartopener. Zeker in combinatie met een heerlijk intuïtief soundbath. Op deze zondagochtend creëren Eva en Grietje Voeten hiermee een veilige bedding, zodat jij je kunt verbinden met jouw eigen liefdevolle energie.

Eva Voeten, moeder van drie kinderen en – niet te vergeten – zus en vriendin van Grietje, is oprichter van Bliss Hypnobirthing. Dit is een complete zwangerschapscursus gericht op een natuurlijke, ontspannen, comfortabele en liefdevolle bevalling. Ze channelt lichtcodes en light language, geeft cacaoceremonies, soundhealings en begeleidt mensen in een gezondere en bewustere levenswijze.

Grietje Voeten houdt ervan om te spelen met het leven! Ze is volledig thuis in de wet van aantrekking, werkt als quantum soulful manifestatiecoach en is oprichter van de Free your Soul Academie. Speciaal voor empathische en gevoelige mensen heeft ze prachtige zielstrajecten gecreëerd. Ze is auteur en eveneens moeder van drie.

Samen verzorgen ze deze ochtend vol welbevinden. Ze zijn de spaceholders van het veld, zodat jij je volledig kunt overgeven aan de verbinding met jouw zuivere zelf!

Om te voorkomen dat je snel weer in je logische mind schiet, willen ze je laten voelen hoe diep de soundhealing en cacao door kunnen werken als je er weinig woorden aan geeft. Vandaar dat ervoor gekozen is om de dag te eindigen met enkel een kort verbindingsmoment, waarin je in een woord jouw ervaring kunt delen.


* Voor de cacaoceremonie is het belangrijk dat je zo nuchter mogelijk bent. Sla bij voorkeur je ontbijt over of eet iets dat heel licht verteerbaar is, als je dat fijner vindt.

* Cacao is beter niet te gebruiken als je hartproblemen hebt, antidepressiva slikt of een hoge bloeddruk hebt. Als je zwanger bent, krijg je een aangepaste dosis. Geef aub tijdig door als je een van deze contra-indicaties of allergieën/intoleranties hebt.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar