productie

spelen met handpan

woensdag

7 februari
‘als je de geheimen van het universum wil vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’ – Nikola Tesla
Van de klanken van een handpan gaat een bepaalde trilling uit die een helende werking heeft op lichaam en geest. In deze productie laat Sandra Keulen je ervaren wat deze trillingen met jou doen. Behalve een aantal luistermomenten mag je tijdens ook zelf ‘aan de slag’ met dit bijzondere instrument.

Sandra Keulen

Na korte uitleg over het instrument en het scala aan noten (tonen) dat je hiermee kunt bespelen, leer je hoe je jouw energielevel kunt verhogen met de handpan. In groepsverband verbinden we ons met elkaar door hetzelfde ritme te spelen en te voelen hoe een improvisatie tussendoor het spel kan bekrachtigen. Zo ervaar je wat de trillingen doen met jou. De handpan en sjamanendrum zijn namelijk bijzondere instrumenten die je meevoeren op een unieke reis. Jouw reis, binnenin jouw wereld.

De warme, open persoonlijkheid van Sandra nodigt je uit om je te laten meenemen door de rustgevende, ontspannen en helende klanken. De geluidstrillingen omringen je en golven door je heen, waardoor iedere cel gaat resoneren. Dit resulteert in een diepe ontspanning van lichaam en geest. In een boost voor jouw energielevel!

Vanuit aandacht en respect voor elkaar gaan we communiceren in de taal van muziek. Luisteren wat een ander te vertellen heeft en antwoord geven op jouw eigen unieke manier. Via de handpan. De frequentie van de klanken verhoogt namelijk jouw energetische trilling, jouw energielevel. Vanuit dit level trek je dat aan wat resoneert met deze trilling (vibratie).

Dit betekent niet dat je negatieve emoties of gedachten moet negeren of wegdrukken. Integendeel; durf ze te ervaren en te voelen, word je bewust dat je emoties kunt leren laten zijn en constructief kunt gebruiken om je bewustzijn te verhogen. Vanuit de meer positieve, hogere trillingsfrequenties trek je de meer gewenste situaties aan!

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar