productie

ster in beeld 

woensdag

3 juli
‘we are all of us stars, and we deserve to twinkle’ – Marilyn Monroe
Spelen met de aspecten van jouw sterrenbeeld, plezier maken en tegelijkertijd jezelf beter leren kennen? Vera Bruinen en Helena Struik hebben daarvoor een astrologische variant op opstellingen gecreëerd. Deze productie, ster in beeld, gaat over hoe jouw karaktereigenschappen elkaar onderling beïnvloeden. Een astro-opstelling is voor iedereen die op een speelse en luchtige manier kennis wil maken met de fundamenten van zijn eigen persoonlijkheid.

Helena Struik & Vera Bruinen

Zin om te schitteren als de sterren? In deze productie zorgen Helena (mentor, auteur en blueprint coach) en Vera (astroloog en systeemcoach) dat jij jouw zon, maan en ascendant en gelukspunt ontmoet. Je krijgt op een relaxte manier zicht op jouw identiteit, voorkomen en behoeften. En hiermee de sleutel naar een transformatie om te schitteren als een ster. Tel de kracht van opstellingen (systemisch werk) en astrologie bij elkaar op en je hebt de poort naar een bron van inzicht en heelwording. 

In de astro-opstelling representeren anderen uit de groep jouw zon, maan, ascendant en gelukspunt. Ze gaan in de energie daarvan staan, zodat ze deze kunnen waarnemen en de onderlinge interactie in de ruimte kunnen verbeelden. Zo worden onderliggende dynamieken zichtbaar; ze krijgen een stem en kunnen op elkaar reageren. Vanzelf wordt dan zichtbaar waar spanning zorgt voor belemmeringen, maar ook waar harmonieuze energieën elkaar versterken.

Vaak brengt dit je bij verborgen krachten die te weinig aandacht hebben gekregen. Zo wordt een nieuwe balans gevonden, waardoor meer rust, vrede en liefde door je heen kan stromen. Zelf ga je ook even op jouw gelukspunt staan, zodat jij het gevoel wat je daar ervaart, nog eens extra bekrachtigt in jouw wezen.

Deze productie is een introductie, een eerste kennismaking voor maximaal acht personen. Vooraf zijn je geboortegegevens nodig – dus geboortedatum, plaats en tijd – om te kijken in welk teken en huis je zon, maan, ascendant en gelukspunt staan.

wanneer

3 juli (VOL-meld je aan voor de wachtlijst)
19.00 – 21.30 u.
(inloop v.a. 18.45 u.)

investering

€ 45,-

waar

de entresol (via trap bereikbaar)
de SooS
Markt 9, Weert

de wachtlijst