productie

stilstaan bij jezelf

‘wees lief voor je lichaam en geest; je hebt er maar één’
In de sneltrein van het leven worden we allemaal wel eens opgeslokt door de dagelijkse sleur. Wie kent niet die behoefte om even stil te mogen staan, om even bewust de balans op te maken en bij te tanken. Deze productie biedt jou de kans om een soort APK voor je lijf te doen en voor je gemoedsrust. Waar sta je? Waarmee voed jij jezelf? Even alle liefdevolle aandacht gericht op jou.

Miranda Verschoor

Soms vergeet je jezelf tijd te geven. Even de pauzeknop in te drukken en al het andere te laten zijn. Echt jezelf even volledig in de hoofdrol zetten en goed luisteren naar je gevoel. Samen met cranio sacraal therapeut io, levenscoach en outdoor bootcamp (personal) trainer Miranda Verschoor, krijg je – in alle vrijheid van haar kampeerboerderij in Ospel – alle gelegenheid om een middag terug te komen bij jou. “We zijn allemaal in staat om ons goed te voelen en verdienen dit! Ook als soms dingen gebeuren, waardoor we dit vermogen kwijt kunnen raken. Iedereen draagt de capaciteit in zich om zich lekker in zijn lijf te voelen”, aldus Miranda.

We openen met het trekken van een kaartje, waarmee je de focus op jezelf legt. Door de landingsoefening (verzorgd door Anne de Bruijn) en de cranio sacraal aanraking van Miranda zak je daarna dieper in jezelf. Vervolgens krijg je door allerlei verschillende (ook actieve) oefeningen meer inzicht in bepaalde patronen die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd en gebruikt in je dagelijks leven. Deze zijn ooit nuttig geweest en misschien zelfs nog steeds. Je mag vooral gaan voelen welke je wil laten en welke je nog nodig hebt. In feite ga je in groepsverband op onderzoek in jezelf. Samen gaan we reflecteren, delen, doen, relaxen en afsluiten met een bodyscan en heerlijke sound journey.

wanneer

nog geen nieuwe datum

investering

waar